- Jeg la på meg ti kilo på noen timer

Skuespilleren forklarer den «magiske» opplevelsen.

DRAMATISK SLANKING: Skuespillerstjernen slanket seg hardt før innspillingene av The Black Swan startet, og veide på det minste 43 kilo. Foto: Stella Pictures
DRAMATISK SLANKING: Skuespillerstjernen slanket seg hardt før innspillingene av The Black Swan startet, og veide på det minste 43 kilo. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Det har tidligere vært mange skriverier om vektpresset skuespillerne i den kommende filmen «The Black Swan» måtte gjennom.

Hovedrolleinnehaver Natalie Portman ble før innspillingen startet, spurt av regissør Darren Aronofsy om hvor mye hun trodde hun kunne gå ned før hun ble syk.

«That 70's Show»-stjernen Mila Kunis har en sentral rolle i filmen, og snakket nylig ut om sjokkslankingen hun gikk gjennom før innspillingen begynte. Vektnålen stoppet til slutt på 43 kilo for skuespilleren.

Ifølge nettstedet Showbizspy.com forteller Kunis nå at det kun tok henne «noen få timer» å legge på seg ti kilo etter at filmen var ferdig innspilt.

- Det tok meg fem måneder å gå ned de ti kiloene, og det tok meg noen timer å legge det på meg igjen. Det var magisk hvordan alt skjedde, forteller hun.

Skuespilleren spiller en ballerina i filmen, noe som var grunnen til at hun måtte dramatisk ned i vekt. Etter den siste dansescenen løp hun for å finne seg noe fet mat.

- Før produksjonen ble avsluttet, etter at jeg hadde gjort min siste dansescene, løp jeg hjem og spiste en megastor bolle med makaroni og ost. Jeg var helt i hundre.

Men den store forandringen i spisevaner var ikke helt enkel for Mila å takle.

- Å gå tilbake til mine dårlige spisevaner, etter å ha hatt virkelig gode spisevaner, var ikke lett. Magen min slo seg vrang, sier hun.

Skuespilleren spiller i lesbiske sex-scener i «The Black Swan». Hun har gitt faren sin streng beskjed om at han ikke får lov til å se akkurat de scenene.

- Han mente at han kanskje ikke burde se filmen. Jeg sa han burde se den, men at det kommer til et punkt der han rett og slett bare må reise seg opp og forlate salen. Det er ikke noe en pappa bør se, det er ikke nødvendig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Alt jeg kunne se var bein