GIKK OPP I VEKT: Julia Roberts, her fra en scene i Eat, Pray, Love, gikk opp i vekt under innspillingen. Foto: Stella Pictures
GIKK OPP I VEKT: Julia Roberts, her fra en scene i Eat, Pray, Love, gikk opp i vekt under innspillingen. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg la på meg fem kilo

Filmstjernen gikk opp en størrelse i løpet av innspillingen.

SEHER.NO: Da skuespilleren Julia Roberts (42) spilte inn filmen «Eat, Pray, Love» i Italia nylig, la hun på seg nesten fem kilo.

Grunnen til det var at hun fulgte rollen svært bokstavelig. Historien involverer nemlig en hel del pizza-spising. Og Julia spiste opp alt sammen, noe som kunne bli mellom åtte og ti biter hver dag.

- I den ene scenen jeg spilte inn, før scenen var over, hadde jeg spist en hel pizza, forteller Roberts til Entertainment Weekly.

- Da var var i Napoli, begynte vi filmingen klokken åtte om morgenen. Da klokken var kvart på ni, jeg hadde jeg spist åtte eller ti stykker med pizza. Pizza var alt jeg spiste den dagen.

Det satte spor hos den vanligvis så svært slanke stjernen.

- Da jeg forlot Roma var jeg nesten fem kilo tyngre, sier Roberts.

Likevel var vektøkningen en del av planen for skuespillerens del. Sammen med regissør, Ryan Murphy, la hun en plan, for å få det til å se naturlig ut i filmen.

- Vi snakket om det, fordi vi ville ikke at folk skulle tenke at jeg var i Italia og spiste all den maten, men ser helt lik ut i hele filmen. Og det virket. Jeg kunne hatt bruk for et par bukser i en størrelse større mot slutten.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Spiser bare sushi