- Jeg la på meg 12 kilo

Toppmodellen fikk sjokk da hun så seg i speilet.

LYKKELIGE FORELDRE: Adriana Lima giftet seg med den serbiske basketballspilleren Marko Jaric i 2009. De to fikk datteren Valentina sammen senere samme år. Foto: Stella Pictures
LYKKELIGE FORELDRE: Adriana Lima giftet seg med den serbiske basketballspilleren Marko Jaric i 2009. De to fikk datteren Valentina sammen senere samme år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den brasilianske Victoria's Secret-modellen Adriana Lima kunne i 2009 juble over å bli mamma for første gang, etter at hun fødte datteren Valentina.

Men fødselen bød også på en ubehagelig overraskelse for den mørkhårete skjønnheten, ifølge henne selv.

Til Fox News avslører Lima at hun ble redd for at hun skulle klare å få tilbake modellkroppen som har gjort henne berømt, etter svangerskapet.

- Jeg la på meg mye mens jeg var gravid, sikkert over 12 kilo. Jeg spiste alt jeg hadde lyst på, datteren min var min første prioritet. Det tok meg ett år å få tilbake kroppen min slik jeg ville ha den, sier hun til TV-kanalens nettsider.

Lima hevder et av hennes hemmelige knep for å gå ned i vekt, var å slutte å spise sukker og olje.

- Det hjelper mye. Men det viktigste er at man ikke stresser med å få ned vekta. Selv om du både trener og går på diett, vil du ikke miste vekt da.

- En periode tenkte jeg så mye på dette, så jeg fikk søvnproblemer, og da gikk jeg ikke ned en eneste kilo.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fjernet alle spor etter babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer