- Jeg la på meg 12 kilo med muskler

Men Thorbjørn Harr mistet raskt musklene han bygget opp for «Vikings».

SEOGHØR.NO: Thorbjørn Harr (41) er til høsten aktuell med stykket «Kafka» på Nationaltheateret i Oslo.

Men den kjekke skuespilleren har også gjort stor suksess internasjonalt. 41-åringen spilte en stor rolle i den populære TV-serien «Vikings».

For å komme i form til å spille muskelbunten Jarl Borg måtte Harr gjennom et hardt treningsregime.

- Da jeg spilte i Vikings så gikk jeg opp 12 kilo tror jeg. Bare ved hjelp av å bygge meg opp. Så det var jo fysisk ekstremt, sier Harr til Seoghør.no.

- Det er bare å trene å spise riktig, så det var et tøft regime. Jeg måtte spise veldig mye også. Jeg hadde et program jeg fulgte, utdyper han.

Saken fortsetter under bildet.

SEXY: Thorbjørn Harr ble kåret til årets mest sexy mann i fjor, av ELLE. Foto: TV 2
SEXY: Thorbjørn Harr ble kåret til årets mest sexy mann i fjor, av ELLE. Foto: TV 2 Vis mer

Men etter at rollen var avsluttet, jobbet ikke Harr for å beholde musklene han hadde bygget opp.

- Jeg hadde gått opp og ble ganske mye større. Da tenkte jeg at kroppen min hadde blitt sånn. Men da var det gøy å merke at kroppen min bare: «Nei, du skal være liten du». Så det tok ikke så lang tid før jeg var tilbake i matchvekt. Så jeg var heldig sånn sett, sier han.


- Syntes du det var leit å ikke være like muskuløs lenger?

SKJEGGFRI: Thorbjørn Harr har tok vikingskjegget før jul. Her er han før og etter barberingen, sammen med kona Tai Victoria Grung.  Foto: Tore Skaar
SKJEGGFRI: Thorbjørn Harr har tok vikingskjegget før jul. Her er han før og etter barberingen, sammen med kona Tai Victoria Grung. Foto: Tore Skaar Vis mer

- Det er jo litt kjipt å miste musklene, jeg var jo mye større og sterkere. Men nå føler jeg meg jo lettere. Nei, det er sånn her jeg skal være, sier Harr med et smil.

Saken fortsetter under bildet.

I anledning rollen anla Thorbjørn også et kraftig skjegg, som han fjernet i hemmelighet.

Da han ankom premieren til den norske filmen «Kill Buljo 2», for to år siden, avslørte han at det hårete kjennemerket var borte.

Og etter hans brede smil å dømme, så Harr ut til å stortrives med å ha fått sitt velkjente, og skjeggfrie, utseende tilbake.

LES OGSÅ: Thorbjørn Harrs kyss vekker oppsikt i USA