GODT VENNSKAP: Drew Barrymore er en av Reese Witherspoons nærmeste venninner og stilte nok opp for henne i den vanskelige perioden. Foto: All Over Press
GODT VENNSKAP: Drew Barrymore er en av Reese Witherspoons nærmeste venninner og stilte nok opp for henne i den vanskelige perioden. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg lå på gulvet og gråt

Reese Witherspoon takker venninnene for at de fikk henne på beina igjen da hun hadde det som verst.

SEOGHØR.NO: Den søte Hollywood-ynlingen Reese Witherspoon (38) fremstår for mange som en sterk og selvstendig sørstatskvinne, men selv er hun den første til å innrømme at hun ikke hadde vært der hun er i dag hvis det ikke hadde vært for sine gode venninner.

- Jeg er så utrolig heldig å ha venninner som hjalp meg på beina, inn i dusjen, kledde meg, fulgte barna til skolen og lagde middag til meg, da jeg lå på gulvet og gråt fordi jeg var så opprørt over ting i livet mitt, avslører hun til Glamour magazine, ifølge UsWeekly.com.

- Jeg elsker venninnene mine, og gjør alt i min makt for å beskytte vennskapene deres.

I tillegg til lojale venner takker «Lovlig blond»-stjernen også ektemannen Jim Toth (44), som hun giftet seg med i 2011, for å være en del av livet hennes.

- Det er en fantastisk følelse å være sammen med noen som støtter meg, elsker meg og er mitt aller største fan. Det er en utrolig opplevelse for meg. Men man må være klar for slike ting. Jeg måtte være på et sted i livet mitt hvor jeg følte alle disse tingene for meg selv også, forklarer hun.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-MANNEN: Reese Witherspoon og Ryan Phillippe giftet seg tidlig i 20-årsalderen. Ekteskapet holdt i ni år. Foto: Stella Pictures
EKS-MANNEN: Reese Witherspoon og Ryan Phillippe giftet seg tidlig i 20-årsalderen. Ekteskapet holdt i ni år. Foto: Stella Pictures Vis mer

Var ulykkelig i sitt første ekteskap

Ekteparet har sønnen Tennessee (2) sammen, men Reese ble mor for første gang allerede som 23-åring.

Datteren Ava er i dag 15 år, og ett av to barn som hun fikk med skuespilleren Ryan Phillippe (40). Paret giftet seg i 1999 og skilte seg ni år senere i et vondt brudd.

- Jeg tror ikke jeg innså den gang at ingen andre kan gjøre deg hel som person. Alle må ta ansvar for sin egen lykke, og det forsto jeg først da jeg var 31 år, sier hun om året hun og Phillippe gikk fra hverandre.

- Det var ikke lett; Oj, jeg er helt og holdent ansvarlig for mitt eget liv.. Hverken forhold, barn eller noe annet kan gjøre deg lykkelig. Hver eneste dag må man velge å finne og dyrke sin egen lykke, utdyper Reese.

LES OGSÅ: - Datteren min er flau over nakenscenene

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.