SJOKKERENDE: I narkorus våknet Mackenzie Phillips opp og merket at hennes far hadde sex med henne, dagen før hennes eget bryllup. Foto: All Over Press
SJOKKERENDE: I narkorus våknet Mackenzie Phillips opp og merket at hennes far hadde sex med henne, dagen før hennes eget bryllup. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg lå med min egen far

Dagen før hennes eget bryllup, gjorde hennes legendariske far det utenkelige. Men det stoppet ikke der...

SEHER.NO: Den tidligere TV-stjernen Mackenzie Phillips (49), som spilte i serien "One Day at a Time" og tenåringsfilmen "American Graffiti", lanserer i disse dager boken "High on Arrival", der hun kommer med en rekke sjokkerende avsløringer.

Nå maner 49-åringen den store verden om å ikke hate hennes far, "Mamas and the Papas"-stjernen John Phillips for det han gjorde dagen før sin datters bryllup.

Mackenzie giftet seg med Jeff Sessler i 1979, men hennes far gjorde det han kunne for å forhindre bryllupet mellom sin 19-årige datter og Sessler som jobbet med Rolling Stones.

"Faren min dukket opp, bestemt for å stoppe det. Jeg hadde tatt tonnevis med piller, det samme hadde far gjort. Til slutt sovnet jeg på min fars seng", skriver hun i boken ifølge People.

"Min far var ikke en mann med grenser. Han var full av kjærlighet og narkotika. Jeg våknet opp fra blackouten og fant ut at jeg hadde sex med min egen far."

"Hadde det skjedd før? Jeg vet ikke. Jeg vet bare at dette var første gang jeg selv merket det. I et øyeblikk var jeg bevisst i min egen kropp, i den horrible sannheten, og deretter svartnet det for meg igjen."

I etterkant skal hun ha fryktet at hun var gravid med sin egen fars barn.

Etter dette spant Phillips liv ut av kontroll. I 1980 ble hun sparket fra "One Day at a Time" på grunn av hennes konstante narkotikamisbruk. Og samme år ble hun lagt inn på rehab, med sin far. Hun reiste til og med på turné med han og bandet de kalte "New Mamas and the Papas". På dette tidspunktet hadde sexen dem imellom blitt samtykkende, ifølge boken.

- Jeg var en fragmentert person, og min hemmelighet isolerte meg, skriver hun.

- En kveld sa pappa: Vi kunne bare rømt til et land der ingen ville sett ned på oss. Det er land der dette er en akseptabel praksis, kanskje Fiji, skal faren ha uttalt.

Likevel bærer ikke 49-åringen, som har vært kjent for sitt store narkotikaforbruk, nag til sin egen far den dag i dag.

John Phillips er for øvrig mannen som skrev sanger som "San Francisco (Be Sure to Wear Flowers in Your Hair)", og "California Dreamin'". Han døde i mars 2001, da han var 65 år gammel.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Slapp av, pistolen er ikke ladet