- Jeg lå med 14 kvinner på én kveld

- De britiske fotballfruene har giftet seg med pusekatter...

LÅ MED 14 KVINNER PÅ EN KVELD: Da filmstjernen Mickey Rourke dro til England skal han ha ligget med  14 kvinner på en kveld. Foto: All Over Press
LÅ MED 14 KVINNER PÅ EN KVELD: Da filmstjernen Mickey Rourke dro til England skal han ha ligget med 14 kvinner på en kveld. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «The Wrestler»-stjernen Mickey Rourke (57) mener fotballstjernen Ashley Coles (29) notoriske utroskap mot kona Cheryl Cole (26) er småplukk i forhold til en filmstjernes livsstil.

- Glem Ashley Cole. Hans oppførsel er ikke ille i det hele tatt om du sammenligner han med en filmstjerne som meg. En gang jeg var i England lå jeg med 14 kvinner på en kveld, avslører han til magasinet WAG.

Rourke sier til den britiske programlederen Lizzie Cundy at de britiske fotballfruene ikke har grunn til å klage over mennene sine.

- De britiske fotballspillerne har ingenting å stille opp med mot oss Hollywood-stjerner. Hadde de britiske fottballfruene visst hva vi filmstjernene drev med, ville de trodd at de hadde giftet seg med pusekatter, sier han.

Den skandaleombruste filmstjernen har datet flerfoldige kvinner gjennom årenes løp, og vært gift to ganger. Nå er han sammen med den russiske modellen Anatassija Makarenko (24).

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Nå har hun sluttet å spise igjen