- Jeg la inn silikon én måned før «Paradise Hotel»

For en av årets kvinnelige deltagere ble opptakten på realityinnspillingen en opplevelse utenom det vanlige.

FLOTT TRIO: Nina Martnes, Eileen Eriksen og Mikaela Beckovic er tre av årets Paradise Hotel-deltagere, og de koste seg stort på permierefesten mandag. Foto: Seoghør.no
FLOTT TRIO: Nina Martnes, Eileen Eriksen og Mikaela Beckovic er tre av årets Paradise Hotel-deltagere, og de koste seg stort på permierefesten mandag. Foto: Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag kveld feiret årets «Paradise Hotel»-deltagere seg selv i Oslo og det var en feststemt gjeng som møtte Seoghør.no på premierefesten.

- Årets sesong blir helt syk. Vi har fantastiske deltagere, strålte programleder Triana Iglesias.

For Eileen Eriksen (21) fra Sarpsborg ble opptakten til innspillingen en opplevelse utenom det vanlige.

Hun skaffet seg nemlig større bryster rett før hun sjekket inn på hotellet.

- Jeg tok silikon i brystene for én måned før konkurransen. Det gikk veldig fint, men hadde jeg visst hvor vondt det var, så hadde jeg aldri gjort det, sier Eileen til Seoghør.no.

- Det er klart når man ikke har noe utgangspunkt, og legger det under muskelen så vil det gjøre vondt. Men jeg hadde ikke forventet den type smerte i det hele tatt.

Saken fortsetter under bildene.

GOD STEMNING: - Det har vært en fantastisk opplevelse, jublet Eileen Eriksen (i grønn kjole) og de andre deltagerne. Foto: Seoghør.no
GOD STEMNING: - Det har vært en fantastisk opplevelse, jublet Eileen Eriksen (i grønn kjole) og de andre deltagerne. Foto: Seoghør.no Vis mer

FESTKLAR: Triana Iglesias gleder seg til TV-seerne får se året ferske sesong av det populære realityprogrammet. Foto: Seoghør.no
FESTKLAR: Triana Iglesias gleder seg til TV-seerne får se året ferske sesong av det populære realityprogrammet. Foto: Seoghør.no Vis mer

Eileen, som til daglig jobber som sykepleier og kosmetikkselger, avslører at hun valgte å legge inn 300 gram silikon i brystene.

 

PREMIERE: Mandag den 14.mars er det premiere på årets Paradise Hotel. Foto: Ida Nikolaisen
PREMIERE: Mandag den 14.mars er det premiere på årets Paradise Hotel. Foto: Ida Nikolaisen Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Heldigvis har tiden etter operasjonen gått på skinner for deltakeren.

- Det har gått veldig bra i etterkant, så nå går det fint. Jeg trente etter to uker jeg, sier den aktive jenta.

På Instagram har hun lagt ut en rekke bilder av seg selv før operasjonen.

- Hvorfor tok du silikon?

- Hvis jeg stod i speilet og så meg fra siden, så var det HELT flatt. Så da var det bare for min egen selvfølelse. Det har ingenting med hvordan jeg vil se ut for andre, eller på sosiale medier.

TIPS: Har du et tips til oss, så send gjerne inn!
TIPS: Har du et tips til oss, så send gjerne inn! Vis mer

- Jeg har aldri vært noe opptatt av pupper, jeg har liksom alltid hatt litt rumpe og vært fornøyd med det. Men etter at jeg begynte å trene så forsvant puppene helt. Det var helt sykt, det var som om jeg var en gutt, sier hun.

Brystene er ikke det eneste Eileen har endret på.

Hun avslører at hun også har fylte lepper, vippe-extensions og tatoverte bryn.

Til tross for at mange kanskje kan tro at operasjonen var en forberedelse til tv-deltakelsen, var det ikke det hun tenkte på, hevder hun.

- Jeg hadde jo bestilt operasjon og alt før «Paradise Hotel» ble et tema. At det var før dette her, ble jo bare et pluss, for det har jo mye å gjør med hvor mye man føler seg, sier hun.

Se alle deltakerne under.

Smertehelvete

Men like bra gikk det ikke for Ida Gran, som var deltaker i 2009.

FIKK IKKE LOV TIL Å BADE: Dette var det nærmeste Ida Gran kom badevannet i Mexico etter at hun fikk betennelse i sine nyopererte silikonbryster. Foto: Sølve Hindhamar
FIKK IKKE LOV TIL Å BADE: Dette var det nærmeste Ida Gran kom badevannet i Mexico etter at hun fikk betennelse i sine nyopererte silikonbryster. Foto: Sølve Hindhamar Vis mer

Glamourmodellen valgte nemlig å operere sine silikonbryster for andre gang rett før hun dro til luksusvillaen i Mexico.

- Jeg hadde planlagt en reoperasjon av silikoninnleggene mine lenge før jeg visste at jeg skulle være med i "Paradise Hotel". Og da jeg visste at jeg skulle være med, tok jeg sjansen på å ikke avbestille avtalen. Det angret jeg på da jeg kom ned i varmen, sa hun til Seoghør.no.

Betennelsen i sårene rundt puppene som hver har blitt fylt med 400 gram silikon gjorde at Ida ikke kunne bade eller gå like lettkledd som de andre deltakerne.

I tillegg fikk hun problemer med å sove og måtte ha tilsyn av lege på grunn av de store smertene.

- Det føltes som om jeg skulle revne. Heldigvis var det en lege på hotellet, som sørget for at jeg fikk Paracet og andre medisiner. Vi snakket også med leger i Norge, som blant annet ga meg forbud mot å bade.

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag 22.30.

LES OGSÅ: Her bryter Tora ut i latter av Paradise-spøk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer