<strong>ÅPEN:</strong> I et intervju med ungdomsmagasinet MOT forteller Henriette om depresjonen sin. Foto: Stella Pictures
ÅPEN: I et intervju med ungdomsmagasinet MOT forteller Henriette om depresjonen sin. Foto: Stella Pictures Vis mer

– Jeg lå hjemme i senga og ristet

"Alt for Norge"-programlederen har slitt med depresjon.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den sprudlende programlederen Henriette Bruusgaard (30) har i høst spredt glede i de norske hjem med realityprogrammet "Alt for Norge". Men selv om Henriette smilte utad hadde hun det ikke så lett på hjemmebane.

Bruusgaard slet nemlig med depresjon og hadde vanskelig for å i det hele tatt komme seg ut av senga, forteller hun til gratismagasinet MOT, ifølge Dagbladet.

– Jeg lå hjemme i senga og ristet. Kroppen låste seg og jeg følte at jeg ikke kunne bevege meg, forteller hun åpenhjertig.

Ifølge avisa var det var sorgen over tapt kjærlighet og uforløste traumer fra barndommen som utløste depresjonen. 

- For første gang kjente jeg på sosial angst. Det kunne komme over alt. Jeg orket ikke møte naboene mine og jeg gruet meg til å ta trikken, sier Bruusgaar i intervjuet. 

Med hjelp fra psykolog klarte 30-åringen etterhvert å komme seg ut av den vanskelige perioden, og selv om det var en svært tung tid er hun i dag også glad for å ha vært gjennom det.

– Jeg har en helt annen ro i meg nå. Jeg har fått mer empati og forståelse for andre mennesker. Nå kan jeg relatere meg til problemer hos andre på en helt annen måte.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjærlighetslivet mitt har ikke funket

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer