BANET VEI: Reality-stjernen Coco Austin vil ha litt av æren, og sier hun gjorde det samme som Demi Moore, bare tidligere. Foto: All Over Press
BANET VEI: Reality-stjernen Coco Austin vil ha litt av æren, og sier hun gjorde det samme som Demi Moore, bare tidligere. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg la grunnlaget for Demis bikinibilder

Reality-stjernen vil ha litt av æren for de lettkledde Demi-bildene.

Publisert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske reality-stjernen Coco Austin (32), som er gift med rapperen Ice-T, hevder hun banet vei for bikinibildene til superstjernen Demi Moore.

Moore har flere ganger lagt ut lettkledde bilder av seg selv på sin Twitter-side. Det samme gjorde Coco tidligere enn Moore, og nå vil hun ha litt av æren.

- Folk forventer at jeg skal legge ut lettkledde bilder av meg selv nå. Det morsomme er at jeg så andre kjendiser begynte å gjøre det samme som meg, som Demi Moore og Lindsay Lohan, sier hun ifølge Us Magazine.

I begynnelsen mottok 32-åringen mye kritikk for de lettkledde Twitter-bildene.

- Folk trodde jeg var dronningen av photoshop eller noe. Men etterhvert ble de lettkledde bildene veldig populære, faktisk mer populære enn de ordentlige modell-bildene av meg.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fornyet løftene med brystene ute

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer