Harvey Weinstein:

- Jeg la aldri en finger på henne

Den berømte Hollywood-produsenten Harvey Weinstein slår tilbake mot anklagene om sextrakassering.

SLÅR TILBAKE: Fimprodusenten Harvey Weinstein slår tilbake mot anklagene om sextrakassering fra blant annet skuespiller Ashley Judd (t.v.). Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Fimprodusenten Harvey Weinstein slår tilbake mot anklagene om sextrakassering fra blant annet skuespiller Ashley Judd (t.v.). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Hollywood-produsenten Harvey Weinstein (65) har havnet i hardt vær etter at avisen New York Times har intervjuet flere kvinner som over mange år skal ha følt seg seksuellt trakassert av ham.

En av de som reagerer på det hun kaller «uakseptabel oppførsel» er skuespilleren Ashley Judd - kjent fra filmer som «Twister» og «Crossing Over»

Judd har tidligere også gitt ut boken «All That Is Bitter and Sweet» hvor hun skriver om at hun ble utsatt for seksuelt misbruk og slet med depresjoner, da hun var barn.

Nå slår Weinstein tilbake mot anklagene. Ifølge People planlegger Weinstein å saksøke New York Times for 50 millioner dollar (ca. 400 millioner kroner) etter at de trykket artikkelen.

- Jeg la aldri en finger på henne. Jeg vet at Ashley Judd går gjennom en tøff tid nå, og jeg har lest boken hennes. Livshistorien hennes var brutal, og om et års tid vil jeg prøve å ta kontakt med henne, sier han.

Får støtte av kona

Weinstein hevder også at han har solid støtte på hjemmebane, fra kona Georgina Chapman.

- Hun støtter meg hundre prosent. Vi har snakket mye om dette, sier han til People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer