- Jeg kysser på unge menn

Edna Falao (72) fra Norges rike klarer ikke å la være. Se video!

KYSSER UNGE MENN: «Norges Rike»-deltager Edna Falao forteller at hun kysser på unge menn. Her fra magasinet Elles sommmerfest tidligere i år.  Foto: Glenn Svendsen/ Stella Pictures
KYSSER UNGE MENN: «Norges Rike»-deltager Edna Falao forteller at hun kysser på unge menn. Her fra magasinet Elles sommmerfest tidligere i år. Foto: Glenn Svendsen/ Stella Pictures Vis mer
Se video med Edna Falao og klipp fra «Norges rike» nederst i saken 

SEHER.NO: Mandag var det premiere på TV3s nye dokumentarserie «Norges rike - pengene og livet», der TV-kameraene følger fremgangsrike nordmenn som boltrer seg i champagne og luksus.

Seriens eldste deltager er den 72-årige Edna Falao, som driver en populær restaurant i jetset-hovedstaden St. Tropez. Men selv om hun daglig omgås rike og berømte synes ikke Edna at hun selv passer helt inn under tittelen «Norges rike».

- Jeg må bare si med en gang at jeg er ikke rik. Det var ikke tittelen i begynnelsen og jeg hadde ikke tenkt til å være med på programmet, men ble overtalt. Jeg er ikke rik, men lever med rike mennesker og lever av de også, sier Edna Falao til seher.no.

I første program ser man den spreke 72-åringen feste som en ungjente på magasinet Elles sommerfest. Her skåler hun i champagne og flørter med flere gutter.

- Jeg kysser på unge menn og har det gøy og danser og flørter litt her og der. Men jeg går ikke bort til gifte menn og kysser på de og tuller med dem. Da er det jo nesten bare disse ungene guttene som er igjen så man ikke støter noen. Så jeg har ikke så mye valg, for jeg greier jo ikke å la være, uttalte Edna i første epiosode av «Norges rike».
 
Falao lever et liv som er ganske annerledes enn for andre på hennes alder, og hun er forberedt på at noen kan reagere på hennes oppførsel.  

- Jeg blir sikkert veldig kritisert, men jeg håper at noen liker meg også. Jeg har masse venner som elsker meg så jeg håper at jeg ikke blir fremstilt som en champagne-drikkende og udugelig dame.

Restaurant-eieren omtaler seg selv som en hardtarbeidende kvinne som både tar oppvasken og lager mat på kjøkkenet. Men opp gjennom årene har hun også fått anledning til å flørte med mange superstjerner som har vært innom restauranten hennes i St. Tropez.

- Jeg prøver jo å flørte. Det hender jo at de har lyst til å flørte med meg også. Det er ganske morsomt. Å flørte er alltid gøy, forteller Edna, som har servert både Frank Sinatra, filmstjerner og kongelige i 30 år.


Og 72-åringen har ingen planer om å gi seg med det første. 

- Jeg har alltid sagt til Wenche Foss at hun antagelig kommer til å stå på scenen og dø nede i orkestergraven mens jeg bare står og serverer suppe og faller ned i sanden. Så vi holder ut til «the bitter end», forteller Edna til Seher.no.

«Norges rike - pengene og livet» sendes på TV3 mandager klokka 20.30. Finn dine favorittprogrammer i Seher.nos TV-guide.

LES OGSÅ: Anmeldelse: Er det noe rikingene mangler? Ja, penger!

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Top Model-vinner skal få kvinner til å elske kroppen sin 

Se Edna Falao kysse på unge menn her:
[obj:media:8867]