- PRIPPEN: Pia Haraldsen hevder hun er prippen og nekter å kysse gutta på første daten, men gleder seg til å gå i gang med å sjekke menn på TV3. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
- PRIPPEN: Pia Haraldsen hevder hun er prippen og nekter å kysse gutta på første daten, men gleder seg til å gå i gang med å sjekke menn på TV3. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Jeg kysser aldri på første daten

Tv-beilerne må jobbe hardt for Pia og Jasmin Haraldsens gunst.

RIVIERAEN, FRANKRIKE (Seher.no):  Tidligere ”Rikets Røst”-reporter Pia Haraldsen (28) er klar for å vise sine følsomme sider når hun for tiden jakter på kjærligheten på den franske Rivieraen sammen med sin mor Jasmin (56).

- Jeg har vært singel i ett og et halvt år og nå er jeg klar for å få meg en kjæreste igjen. Jeg håper at jeg kan finne ham her. Førsteinntrykket er veldig bra, sier Pia til Seher.no under innspillingen sjekkeserien «Pia og Jasmin» i idylliske Saint-Raphael.

Både Pia og Jasmin har sju beilere å velge blant. Og med utsikt over Middelhavet, og både boblebad og svømmebasseng i den store hagen utenfor luksusvillaen alle deltagerne bor i, ligger alt til rette for at romantikken skal blomstre.

Men mennene som håper på mer enn en klem fra 28-åringen må nok forberede seg på å gå skuffet hjem.

- Jeg er utrolig prippen, og kysser aldri på første daten. De som tror de skal få se meg kysse flere deltakere, som i ”Ungkaren”, bør nok se på noe annet. Men vinneren skal få et kyss – i hvert fall på kinnet, smiler Pia.

Og skulle noen beilere prøve å snike seg til et nattlig besøk i den delen av huset hun deler med moren, vil de gå skuffet hjem.

- Jeg har lås på døren, så der slipper de ikke inn, ler hun.

Heller ikke mamma Jasmin har planer om å kline til foran kamera.

- Målet mitt er å bli kjent med noen som man kan bygge videre på når man kommer hjem, og jeg synes det er utrolig tøft gjort av de mennene som har turt å melde seg på. Og jeg liker det jeg har sett av dem så langt. Det blir tøft å sende hjem folk, sier hun til Seher.no.

Mor og datter legger ikke skjul på at de snakker sammen på bakrommet om den andres beilere.

- Det er veldig deilig å være her sammen, så vi kan spørre hverandre om råd. Det kan nok være en fordel for mine beilere å gjøre et godt inntrykk på Pia, smiler Jasmin.

Skulle amors piler treffe blink, hevder Pia hun er innstillt på å strekke seg langt for å få et forhold til å fungere hjemme i Norge.

Blant Pias beilere er det blant annet en odelsgutt, og hun er ikke avvisende til en rolle som bondekone.

- Jeg tror det blir en utfordring å ha et forhold i en annen setting, men jeg kunne godt flyttet til en gård,  i hvert fall hvis jeg kunne pendle mellom den og Oslo. Nå er jeg veldig spent og gleder meg til å komme i gang med å prate med beilerne, smiler hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hvem er best kledd av mote-ekspertene?