Gerard Butler:

- Jeg kuttet henne opp

Det ble dramatisk under filminnspilling da Gerard Butlers uhell sendte kollegaen på sykehus.

FILMPAR: Gerard Butler og Hilary Swank spilte mot hverandre i den populære filmen. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB.
FILMPAR: Gerard Butler og Hilary Swank spilte mot hverandre i den populære filmen. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gerard Butler (53) og Hilary Swank (48) spilte mot hverandre i den ikoniske filmen «P.S I Love You», som gjorde stor suksess i da den gikk på kino i 2007. Men innspillingen av den ellers så søte filmen gikk ikke helt som planlagt, ifølge Butler selv.

Da 53-åringen nylig gjestet «The Drew Barrymore Show», kunne han avsløre at skuespillerkollegaen endte på sykehuset på grunn av han, skriver People.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Til programlederen Drew Barrymoore (47), kunne Butler fortelle at den dramatiske hendelsen skjedde under innspilling av en velkjent scene i filmen.

Det hele skjedde da hans karakter, Gerry Kennedy, danset bare iført en truse og bukseseler. De nevnte bukseselene skulle egentlig treffe ansiktet til Butler mens han kledde av seg - i stedet traff de hodet til Swank.

MODELL: Victoria Salcedo måtte amputere begge armene og det ene benet, bare seks år gammel. Nå inspirerer hun millioner på sosiale medier. Video: Victoria Salcedo / KameraOne Vis mer

- Klemmen på bukseselen satt seg fast, så plutselig slapp den og føyk over hodet mitt. Den traff henne i hodet, og kuttet henne. Jeg kuttet henne opp. Hun måtte fraktes til sykehuset, forklarer Butler og la til:

- Se for deg dette fullstappede studioet, på tre sekunder var alle borte. Jeg bare satt igjen der i min irske boksershorts og støvler. Jeg begynte å gråte. Jeg hadde gitt Hilary Swank et arr. Jeg traff henne nesten i øyet.

Filmen er basert på romanen med samme navn fra 2004, og følger en enke som finner 10 brev hennes avdøde ektemann la igjen til henne - i håp om at hun skulle greie å komme seg videre i livet.

Swank, som for tiden er gravid med tvillinger, har spilt i en rekke filmer. Blant annet «Million Dollar Baby», «The Next Karate Kid», og «Freedom Writers». Butler på sin side har spilt i kjente filmer som «300», «The Ugly Truth», og «Olympus Jas Fallen».

ULYKKE: «Marvel»-skuespiller Jeremy Renner var i kritisk tilstand etter en ulykke. Video: Twitter. Vis mer

LES OGSÅ: Derfor forsvant hun fra offentligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer