- Jeg kunne vært grønnsak

Den norske skuespilleren minnes ulykken for ett år siden.

HELDIG: Skuespiller Eindride Eidsvold var utsatt for en alvorlig skiulykke for ett år siden, noe som kunne ha kostet ham både helsa og karrieren. - Jeg er blitt et mer positivt mennesker, sier han til Dagbladet om tiden etter ulykken. Foto: SCANPIX
HELDIG: Skuespiller Eindride Eidsvold var utsatt for en alvorlig skiulykke for ett år siden, noe som kunne ha kostet ham både helsa og karrieren. - Jeg er blitt et mer positivt mennesker, sier han til Dagbladet om tiden etter ulykken. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Skuespiller Eindride Eidsvold (49), blant annet kjent fra TV-serien «Hotell Cæsar», har premiere med sin nyeste forestilling «Bankerått» om en uke.

Premieren markerer samtidig at det er et et drøyt år siden skuespilleren var utsatt for en fæl ulykke i skisporet i Nordmarka. Den 7. mars 2010 var en overmodig Eidsvold klar for skitur, en opplevelse som kunne fått svært alvorlige konsekvenser.

- Jeg kom inn i et hogstfelt, kjørte rett inn i et stort og deilig furutre. Jeg brakk sju ribbein og punkterte den ene lungen, forteller han til Dagbladet.

Den sympatiske skuespilleren måtte bli fraktet i helikopter til sykehuset og ble tatt imot av et eget traumeteam. Han var utrolig nok ikke redd; all konsentrasjonen gikk med til å puste.

- Røntgenbildet viser at jeg var millimeter fra å brekke ryggraden, heldigvis gikk ribbeina i stedet. Jeg kunne vært grønnsak i dag.

- Jeg har innsett hvor skjørt livet er. Etter å ha opplevd noe sånt reflekterer man rundt livet på en helt annen måte, sier en åpenhjertig Eidsvold.

Etter operasjon, rehabilitering og hard fysisk trening har skuespilleren klart å komme seg tilbake på teaterscenen. Han prøvde faktisk å spille bare en uke etter operasjonen, men legen klarte å overbevise ham om å ta det med ro.

I dag er Eidsvold svært takknemlig for at det gikk så bra alt i alt - og teaterpublikummet kan glede seg over å se ham i «Bankerått» på Nationaltheatret fra 12. mars.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er ødelagt for livet