- Jeg kunne slanket meg, lagt på meg eller tatt håret

Janne Formoe hevder hun kan gå langt for en god filmrolle.

NY PROGRAMLEDERDUO: Janne Formoe og Ingar Helge Gimle gleder seg til å lede Amandashowet den 20. august. Foto: Seher.no / Anders Myhren
NY PROGRAMLEDERDUO: Janne Formoe og Ingar Helge Gimle gleder seg til å lede Amandashowet den 20. august. Foto: Seher.no / Anders Myhren Vis mer
SEHER.NO: Se video med de nye Amanda-programlederne nederst i saken!


Årets Amanda-nominasjoner ble torsdag offentliggjort på en pressekonferanse i Oslo.

I fjor var det Dennis Storhøi som ledet showet sammen Ingrid Bolsø Berdal, men under torsdagens pressekonferanse ble det kjent at det er Janne Formoe (35) og Ingar Helge Gimle (54) som skal lede årets utdeling i august.

Til Seher.no forteller duoen at de ser fram til programlederrollen.

- Det blir fantastisk. Å få jobbe med han er en fest i seg selv, og det er alltid en glede å jobbe sammen, sier Formoe.

Gimle gleder seg imidlertid mest til festen etter selve utdelingen.

- Jeg gleder meg til nachspiel på små hotellrom til klokken seks. Vi har vært på mange nachspiel sammen, og de er de beste. Når Janne tar fram dansefoten, da er det bare å henge med. Vi er rå der begge to, tross aldersforskjellen.

Formoe og Gimle har spilt mot hverandre i filmer flere ganger, deriblant i Se og Hør-filmen «En helt vanlig dag på jobben». I filmen spilte Gimle rollen som kronprinsesse Mette-Marits far, Sven O. Høiby, og ved hjelp av et beinhardt slankeregime gikk han ned 17 kilo på ni uker for å ligne Høiby mest mulig.

Og til Seher.no avslører Formoe at også hun kunne gått langt for en god filmrolle.

- Jeg tror jeg kunne gått ganske langt, altså. Både lagt på meg og slanke meg, og jeg kunne fjernet håret. Det viktigste er å hente det innenfra, men i tillegg skal man jo forandre seg utenfra også, og det er viktig.
 
- Å slanke seg er lett, det handler om viljestyrke. Vi ønsker jo å få roller hvor vi må forandre oss, det er alle skuespilleres drøm, legger Gimle til.

De som i år skal kjempe for prisen for beste kinofilm, er «Gazas tårer», «Kongen av Bastøy» og «Nokas». Det var imidlertid ikke mange av de nominerte stjernene som kastet glans over pressekonferansen i Oslo torsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Er hun årets beste skuespiller?[obj:media:9795]