- Jeg kunne sikkert vært en bedre mor

Erna Solberg om sin hektiske statsministerhverdag.

FAMILIEN: Seoghør.no møtte statsministerens ektemann Sindre Finnes og barna Ingrid (18) og Erik (16) utenfor slottet da Solberg tok over statsministerposten i 2013. Foto: Arne-Petter Lorentzen
FAMILIEN: Seoghør.no møtte statsministerens ektemann Sindre Finnes og barna Ingrid (18) og Erik (16) utenfor slottet da Solberg tok over statsministerposten i 2013. Foto: Arne-Petter Lorentzen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Statsminister Erna Solberg (54) har i liket med store deler av Norges befolkning tatt en velfortjent påskeferiepause fra hverdagens tjas og mas.

I et intervju med Dagbladet forteller bergenseren at hun og familien i år skal reise på utenlandsferie, men at hun ikke kan fortelle hvor hun skal av sikkerhetsmessige årsaker.

Men én ting er sikkert; det skal bli godt å få litt etterlengtet familietid med ektemannen Sindre Finnes (51) og barna Ingrid (18) og Erik (16).

- De er vokst opp med at jeg jobber mye

På spørsmål fra Dagbladet om hun klarer å kombinere morsrollen og statsministerrollen svarer hun ærlig:

- Nja.. Altså det, jo da. Jeg, ehhh ... Jeg tror jeg er en ganske god kone, men jeg kunne sikkert vært en bedre mor, ser jeg. Men jeg tror mine barn er vokst opp med at jeg har jobbet mye og vært aktiv, så de er vant til det.

- Man kan ikke være like forelsket

Statsminister Erna Solberg og siviløkonom Sindre Finnes møttes under studietiden i Bergen, og giftet seg i Paris i 1996.

Han har tidligere åpnet opp, i et intervju med VG, om hvordan kjærligheten dem i mellom er etter så mange år sammen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer