FIKK EN LILLEBROR: Harlow Winter Madden fikk for seks uker siden en lillebror som har fått navnet Sparrow James Midnight Madden.  Foto: All Over Press
FIKK EN LILLEBROR: Harlow Winter Madden fikk for seks uker siden en lillebror som har fått navnet Sparrow James Midnight Madden. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg kunne ikke vært lykkeligere

Nicole Richie nyter livet som tobarnsmamma.

SEHER.NO: 9. september ble Nicole Richie (28) og Joel Madden (30) foreldre for andre gang, da Nicole fødte sønnen Sparrow James Midnight Madden.

Sparrow kom 20 måneder etter at parets første barn, Harlow Winter Kate Madden ble født, og
Nicoles far, sangeren Lionel Richie, kunne dermed glede seg over å ha blitt bestefar for andre gang.
Det har gått kun seks uker siden fødselen, men nå viser Richie - som er tilbake i toppform - fram det nye familiemedlemmet til resten av verden.

I den nyeste utgaven av bladet PEOPLE viser den stolte mammaen fram lille Sparrow, og avslører at hun er storfornøyd med tilværelsen.

- Jeg kunne ikke vært mer lykkelig. Det eneste man vil er at barna skal være friske og lykkelige, og det er de. Jeg er der jeg hører hjemme, sier Richie.

I intervjuet forteller 28-åringen at hun og kjæresten får lite søvn, men at de er veldig takknemlige for at datteren Harlow nå har fått en liten bror.

- Jeg er glad jeg fikk en jente før jeg fikk en gutt, forklarer Richie til People, og pappaen Madden er enig i at det er fint å se lille Harlow vise søskenkjærlighet for sin nye bror.

- Hun elsker ham så mye. Hun er veldig forsiktig med ham, forteller han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Kåret til verdens beste kjendismamma