DRAMA: De to artistene Nicki Minaj og Cardi B havnet i en stygg slåsskamp under en etterfest forrige uke. Foto: NTB scanpix
DRAMA: De to artistene Nicki Minaj og Cardi B havnet i en stygg slåsskamp under en etterfest forrige uke. Foto: NTB scanpix Vis mer

Cardi B og Nicki Minaj:

- Jeg kunne ikke tro hvor ydmykende det føltes

Nicki Minaj ble skremt av hendelsen som oppsto på kjendisfest.

Publisert

De to rapstjernene Nicki Minaj (35) og Cardi B (25) skapte overskrifter da de havnet i en slåsskamp under en etterfest i forbindelse med New York Fashion Week forrige uke.

Bilder og videoer fra hendelsen spredte seg som ild i tørt gress i sosiale medier - blant annet et bilde av Cardi B med en stor, hoven kul i panna.

Kort tid etter hendelsen delte 25-åringen en lengre tekst på Instagram, og nå bryter også Nicki Minaj tausheten. I en sending av radioshowet Queen Radio på Beats 1, forteller hun at hun ble svært ydmyket over det som skjedde.

- La meg bare si dette.. Her om dagen var jeg en del av noe som var så skremmende og ydmykende å gå gjennom foran så viktige mennesker... Mennesker som har orden i livene sine. Måten de gikk forbi oss da de så dette motbydelige opprøret, vil jeg aldri glemme. Jeg ble skremt. Jeg kunne ikke tro hvor ydmykende det føltes, og hvordan det fikk oss til å fremstå, sier hun, ifølge Us Weekly.

Forrige uke skrev Cardi B i en tekst på Instagram at «Anaconda»-sangeren hadde kritisert henne for hvordan hun oppdrar datteren Kulture Kiari Cephus.

Dette avviser Minaj i radiosendingen.

- Jeg vil gjerne si at jeg aldri hadde diskutert noen sitt barn... Jeg ville aldri ha snakket om barn eller hvordan noen oppdrar barnet sitt. Det er så vilt for meg at mennesker alltid trenger å male meg som en ond person, forklarer hun videre.

Saken fortsetter nedenfor.

UHELDIG: Nicki Minaj var uheldig under nattas MTV Awards, og opplevde at kjolen revnet. Mens hun framførte sin nye låt fra scenen, kjempet artisten med å holde tøystykkene på plass. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer Vis mer

- Kastet en sko mot henne

Det var mange som fikk med seg tumultene som oppsto mellom de to rapstjernene under Harper’s Bazaar ICONS by Carine Roitfeld-festen forrige uke.

Kilder hevder overfor Page Six at det hele startet da de gikk forbi hverandre på den røde løperen.

- Det var ille. De ble fraskilt av sikkerhetsvaktene, men Cardi prøvde fremdeles å få tak i Nicki. Hun tok av seg en stor, rød sko og kastet mot henne, mens Nicki ble presset opp mot en vegg av vaktene, sier en kilde til nettstedet.

Videre forklarer kilden at «Bodak Yellow»-sangeren ble geleidet inn i et annet rom, mens Nicki ble holdt borte fra henne.

Det skal ha ligget igjen en stor hårball på gulvet - angivelig løshår som skal ha falt av 25-åringens hode under krangelen.

- Lar deg ikke snakke dritt om meg

Ifølge en annen kilde skal selve slåsskampen ha startet etter at noen dyttet Cardi bakfra, noe skal ha gjort henne rasende. En annen kilde mener imidlertid at det var Cardi som startet det hele.

- Cardi sto midt i rommet med ødelagt kjole, med synlig undertøy, og skrek mens flere menn holdt henne tilbake, sier en kilde til Page Six.

Saken fortsetter nedenfor.

BLÅVEIS: Rapperen Cardi B ble avbildet med en stor kul i panna etter festens dramatikk. Foto: NTB scanpix
BLÅVEIS: Rapperen Cardi B ble avbildet med en stor kul i panna etter festens dramatikk. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det tok ikke lang tid før Cardi B delte sine tanker om hendelsen på sin Instagram-profil.

«...Du har behandlet andre artister i bransjen dårlig. Du har sagt at hvis de jobber med meg, så dropper du dem. Jeg lar deg snakke dritt om meg. Jeg har konfrontert deg ansikt til ansikt en gang, jeg har konfrontert deg ansikt til ansikt to ganger, og hver gang har du avvist meg. Men når du kommenterer hvordan jeg er som mor, og min evne til å ta vare på barnet mitt, renner begeret over for meg..», skrev hun blant annet.

Se dette innlegget på Instagram

PERIOD.

Et innlegg delt av CARDIVENOM (@iamcardib)

Uenigheter

Det skal ha vært dårlig stemning mellom de to artistene i flere år, og ifølge Billboard skal det ha startet etter at de i starten av sine karrierer ofte ble sammenlignet med hverandre.

Uenighetene fortsatte etter at duoen, sammen med Migos, ga ut låta «Motorsport» i august i fjor.

Saken fortsetter nedenfor.

VISTE FRAM MAGEN: Etter rapdronningen Cardi Bs innslag på «Saturday Night Live», har lykkeønskninger strømmet inn. Video: CNN Vis mer

Minaj, som har vært i bransjen i en årrekke, mente at den mer ferske rapperen Cardi B ikke hadde vist henne nok respekt i forbindelse med samarbeidet.

- Det eneste med Cardi som virkelig, virkelig såret følelsene mine er det første intervjuet hun gjorde etter at «Motorsport» kom ut. Jeg husker da jeg var ny i bransjen, og jeg samarbeidet med en mer erfaren kvinnelig artist, viste jeg takknemlighet, sa hun i Beats 1 radio's Zane Lowe i april, ifølge News.

25-åringen mente imidlertid at hun hadde gjort sitt for å vise takknemlighet.

- Jeg har jo sagt at hun er en fantastisk artist, og jeg har vist respekt for henne. Hva forventer folk? Alle vil at jeg skal si noe galt, og jeg faller ikke for det, har Cardi B sagt.

LES OGSÅ: Giftet seg to dager etter forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer