- Jeg kunne ikke tro at hun gjorde det

Men Kristian René avslører at han selv hadde skjebnesvangre planer for forloveden før mandagens sjokk-exit fra «Paradise Hotel»... Se video!

Se video øverst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Tina Skovdal (22) fikk mandag sin romkamerat Kristian René Johansen, de andre deltagerne og TV-seerne til å gispe, da hun sendte ham ut av serien samtidig som hun sikret seg en finaleplass.

Tina, som forlovet seg med Kristian René inne på skandalehotellet, gikk raskt frem da programleder Triana Iglesias spurte om noen ville ofre sin partner.

Avgjørelsen tok Kristian René fullstendig på sengen. Tromsøværingen - som flere ganger har sagt at han kun ble med i «Paradise Hotel» for andre året på rad, fordi han ville vinne - reagerte med sinne og frustrasjon foran kamera.

Til Seoghør.no sier han at han fortsatt husker de sterke følelsene godt.

- Jeg kunne ikke tro at hun gjorde det. Jeg ble skuffet og sint. Etter å ha vært gjennom så mye sammen, så ble jeg dolket i ryggen av hun jeg stolte mest på. Kjærligheten ble min bane.

Forberedt på sterke reaksjoner

Tina sier hun er forberedt på sterke reaksjoner fra mange Paradise-seere, men angrer ikke på sin avgjørelse.

- Det er viktig å huske på at man er der for å vinne. Jeg hadde gjort det samme igjen, selv om jeg sikkert blir kalt både «heks» og «sviker».

- Ikke minst blir det rart å se igjen, jeg husker nesten ingenting av det, sa Tina til Seoghør.no før tirsdagens sending.

Planla å lure Tina i finalen

Kristian René avslører til Seoghør.no at han selv hadde planer om å vrake partneren sin.

- Hadde vi stått litt lenger, hadde jeg nok gått frem selv. Men planen min var egentlig å stå med Tina i finalen, for da visste jeg at jeg kunne holde på kula helt til premiesummen ble 300 000 kroner. Deretter skulle jeg droppe den og ta hele potten selv.

Etter at de kom hjem til Norge, avbrøt Kristian René og Tina forlovelsen - som er den første som har skjedd inne på norske «Paradise Hotel».

Har tiligitt Tina
Kristian René avviser imidlertid at Tinas svik foran kameraene hadde noe med bruddet å gjøre.

- Jeg er ikke langsint og tilga henne ganske raskt. Men det var bittert da det sto på.

Foreløpig vil han ikke si om han kunne tenke seg å være med i «Paradise Hotel» for tredje gang.

- Det er for tidlig å si noe om. Men uansett om det blir «Paradise Hotel» eller ikke, så er jeg sikker på at jeg vinner det neste jeg deltar i, sier han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Her frir Kristian René på Paradise Hotel