UNG MOR: Jamie Lynn Spears var bare 17 år da hun ble mamma for første gang. Foto: NTB Scanpix
UNG MOR: Jamie Lynn Spears var bare 17 år da hun ble mamma for første gang. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Jeg kunne ikke tro at det var sant

Britneys lillesøster Jamie Lynn Spears åpner seg om den vanskelige tiden da hun ble gravid som 16-åring.

SEOGHØR.NO: 2007 var ikke det letteste året for familien Spears.

Mens hele verdens popprinsesse Britney (34) hadde et svært offentlig sammenbrudd og mistet foreldreretten til sønnene Sean Preston (10) og Jayden James (9), så fant lillesøster Jamie Lynn Spears (25) ut at hun var gravid. Bare 16 år gammel.

- Det var skummelt. Jeg kunne ikke tro at det var sant, forteller Jamie Lynn til People.com.

Den unge jenta var da i gang med å skape seg et stort navn som hovedpersonen Zoey Brooks i ungdomsserien «Zoey 101» på Nickelodeon.

I stedet fant hun ut at hun ventet barn med barndomskjæresten Casey Aldridge på et toalett på en bensinstasjon, og hele livet hennes ble snudd på hodet.

Saken fortsetter under bildet.

NÆRE SØSTRE: Det er ni år mellom Britney og Jamie Lynn, men etter hvert som de begge har blitt eldre og begge er mødre har de utviklet sterke bånd mellom seg. Foto: Xposure
NÆRE SØSTRE: Det er ni år mellom Britney og Jamie Lynn, men etter hvert som de begge har blitt eldre og begge er mødre har de utviklet sterke bånd mellom seg. Foto: Xposure Vis mer

- Min største bekymring var at jeg måtte fortelle det til mamma, pappa og familien min, fortsetter hun.

Holdt graviditeten hemmelig

Men da katta endelig var ute av sekken bestemte de seg for å skjule graviditeten så lenge som mulig.

I desember 2007 delte familien hemmeligheten med resten av verden, og babynyheten skapte store overskrifter i media.

Tenåringsjenta hadde opparbeidet seg en stor fanskare gjennom TV-serien «Zoey 101» og følte seg mislykket som rollemodell.

- Jeg var på et stort Nickelodeon-show og følte meg ansvarlig for hva disse unge jentene ville tenke når de så opp til meg. Jeg hadde satt meg selv i en voksen situasjon, så jeg måtte også håndtere det på en voksen måte. Alderen var aldri en unnskyldning for meg, sier Jamie Lynn til People.

Saken fortsetter under bildet.

ARTIST: Jamie Lynn jobber fortsatt med musikken. Her står hun på scenen Wisconsin i USA i fjor sommer.  Foto: NTB scanpix
ARTIST: Jamie Lynn jobber fortsatt med musikken. Her står hun på scenen Wisconsin i USA i fjor sommer. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ble raskt voksen

Men mest av alt følte Jamie Lynn et enormt ansvar for sitt ufødte barn. Selv hadde hun vært i medias søkelys siden storesøsteren Britney slo igjennom sent på 90-tallet, og hun bestemte seg derfor for å legge karrieren på hylla og flytte til Mississippi.

- Jeg trengte å komme meg bort fra alt bråket fra verden og i stedet fokusere på å bli voksen og bli en god mor, forklarer 25-åringen til People.

19. juni 2008 fødte hun datteren Maddie Briann (8). 

I to år holdt hun sammen med barnefaren, og etter bruddet tok det ikke lang tid før hun traff forretningsmannen Jamie Watson (35) i 2011.

Paret forlovet seg våren 2013 og ga hverandre sine ja i New Orleans året etter.

- Vi er en veldig ærlig familie. Hvis vi går gjennom noe, så prøver vi ikke å late som om vi er perfekte. For det er vi ikke. For offentligheten kan det kanskje se ut som om vi holder på å falle sammen, men for oss, så går vi bare gjennom livet, legger Jamie Lynn til, ifølge Contactmusic.com.

Her er hun med datteren og ektemannen:

#billboards2016

A photo posted by Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears) on

LES OGSÅ: Dro på romantisk ferie etter bruddryktene