- Jeg kunne ikke se noe som helst

OL-helt Finn Christian Jagge fikk slalåmport midt i øyet!

MISTET SYNET: Finn Christian Jagge kunne ikke se noen ting etter at en slalåmport traff han midt i det ene øyet under et renn nylig.  Foto: SCANPIX
MISTET SYNET: Finn Christian Jagge kunne ikke se noen ting etter at en slalåmport traff han midt i det ene øyet under et renn nylig. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Selv om det begynner å bli noen år siden han la opp som toppalpinist, liker tidligere OL-helt Finn Christian "Finken" Jagge (42) fortsatt å holde seg aktiv innen idretten.

Skiesset, som for tiden jobber som daglig leder i et eventfirma, hadde imidlertid ikke hellet helt med seg, da han nylig ryddet bakken etter et renn i Grefsenkollen i Oslo, skriver Her og Nå.  

Ved et uhell fikk Jagge en slalåmport midt i det ene øyet, og mistet synet.

- Jeg skulle rydde bakken etter rennet, men en av portene satt dønn fast. Da jeg bøyde meg for å få den løs, kom den som en katapult og traff meg midt i øyet. Jeg skjønte med én gang at det var alvorlig, sier Finken til ukebladet.

Den tidligere "Skal vi danse"-stjernen ble i all hast kjørt til Ullevaal sykehus, hvor de heldigvis kunne konstantere at hinnen over øyet ikke var sprukket, slik først fryktet.

- Øyet har fått seg en real smell, og i de første dagene etterpå kunne jeg ikke se noe som helst. Men nå har jeg fått tilbake synet og må ta det med ro, forteller han.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Slik fikk de kallenavnene!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer