- Jeg kunne ikke hatt et bedre liv

Boksedronningen slo knockout på konkurrentene på Kjendisgallaen. Hun er «Årets kjendis».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Verdensmester Cecilia Brækhus (32) vant prisen «Årets kjendis» under Se og Hørs Kjendisgalla. Prisen ble delt ut på Christiania Theater i Oslo.

De nominerte var proffbokser Cecilia Brækhus, artist Ole Paus (66) og skikonge Petter Northug jr. (27).

Fra klokka 21.30 på søndag kan du se prisutdelingen her på Seoghør.no.

Kriteriene for prisen var at vinneren skulle være en person som har utmerket seg på helt spesielt vis i 2013, både profesjonelt og privat. Gjennom sitt vinnende vesen har personen bydd på seg selv, inspirert det norske folk – og bidratt til å gjøre livet litt gladere. Vinneren har et stort engasjement og framstår alltid som tvers gjennom ekte i det han/hun gjør.

Verdens beste

Cecilia flyttet til den tyske hovedstaden for snart seks år siden. Der har hun kontrakt med bokseklubben Sauerland. Drømmen om å bli verdens beste kvinnelige bokser er nådd.

 – Jobben min er både hverdag og fritid. Hver dag trener jeg to økter, hver på to timer. Men jeg er jo så heldig at jeg får lov til å reise rundt og se verden mens jeg jobber. Jeg kunne ikke hatt et bedre liv, har verdensmesteren tidligere sagt til Se og Hør. 

Brækhus er verdensmester i proffboksing i klassen weltervekt i forbundene World Boxing Association (WBA), World Boxing Council (WBC), World Boxing Organization (WBO) og World Professional Boxing Federation (WPBF).

 

SE «KJENDISGALLAEN 2013» HER:

 

Se video direkte fra den røde løperen her:

 

 

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer