- Jeg kunne ikke hatt det bedre

Tooji depper ikke etter bunnplass i Eurovision.

Publisert
Sist oppdatert
BAKU (SEOGHØR.NO): Mens svenskene lørdag feiret Loreens brakseier i Eurovision Song Contest, havnet Norge og Tooji på sisteplass med sangen «Stay». Artisten var en av favorittene før sending, og skjønner ikke hvorfor han fikk bunnplassering.

- Jeg er bare et stort spørsmålstegn. Det var spådd et godt resultat foran konkurransen, men man vet aldri. Bortsett fra Loreen, som har en bra sang, tror jeg det er mye politisk som ligger bak, sier Tooji.

Seoghør.no møter ham på hotellet i Baku kun timer etter finalen. Tooji er lattermild og blid og lar seg ikke knekke av Eurovision-fiaskoen.

- Vi skjønte egentlig ingenting, men man må jo se humoren i det. Jeg hadde kanskje tatt meg nær av det dersom mine favoritter som Kypros og Spania hadde kommet seg lenger opp på listen, sier Tooji. 

Han er glad for at Sverige vant.

- Loreen var den eneste som fortjente førsteplassen!

Likevel depper ikke 25-åringen som endelig tillot seg en fest sammen med teamet sitt etter finalen. Tooji ser tilbake på Eurovision-eventyret med gode minner. 

- Jeg har møtt tanten min etter 10 år, feiret bursdagen min i Baku og blitt kjent med mange nye mennesker. Jeg kunne ikke hatt det bedre!

På tross av få poeng har Tooji fått mye god respons og er overveldet over alle støtteerklæringene han har fått på blant annet Facebook og Twitter.

- Jeg har fått masse hyggelig meldinger og alle sier at de ikke skjønner noenting. Vi gjorde en opptreden som vi var veldig stolte over, men Europa likte meg dessverre ikke.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk seierskyss av mamma  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer