KREVDE FORANDRINGER: Nå er Jillian Michaels uten jobb. Foto: All Over
KREVDE FORANDRINGER: Nå er Jillian Michaels uten jobb. Foto: All OverVis mer

- Jeg kunne ikke fortsette i «Slankekrigen»

Jillian Michaels ville fortsette i serien - hvis produsentene gikk med på noen forandringer. Nå er hun jobbløs.

SEOGHØR.NO: Jillian Michaels (40) har i mange år vært med i FEM-serien «Slankekrigen» - som heter «Biggest Looser» på originalspråket. Men i seriens 16. sesong, som går på TV denne høsten, er Michaels ikke med.

Det er skrevet mye om den personlige trenerens exit fra serien. Blant annet er det hevdet at hun selv ønsket å få sparken.

Grunnen ble hevdet å være at hun synes deltagerne ble behandlet dårlig av produksjonen, i et forsøk på å lage bedre og mer dramatisk TV.

- Hun er dypt bekymret over retningen showet har tatt. Hun synes historiene blir fortalt på en slem måte, og synes det er fælt at deltagerne blir behandlet så ille, sa en kilde til People.

Nå snakker Michaels - som ble mamma to ganger i løpet av en uke - ut om hva som egentlig skjedde.

Artikkelen fortsetter under bildet...

TØFFE TAK: Slik får vi ikke se Jillian mer.
TØFFE TAK: Slik får vi ikke se Jillian mer. Vis mer

Ville fortsette

Selv sier hun at hun var villig til å fortsette i jobben. Men bare hvis serien gikk med på kravene hennes om å forandre deler av showet hun ikke likte.

- Jeg mener av valget var i produksjonens hender. Jeg gikk til dem og sa at jeg ønsket en rekke forandringer, og de sa nei. Så jeg sluttet ikke. Det var de som sa: Nei, vi er ikke villig til å forandre det, det og det. Da sa jeg at jeg ikke kunne fortsette, og ønsket å bli fristilt. Det gikk de med på, sier Michaels til Daily Mail.

Akkurat hva det var treneren ville forandre på, vites ikke. Men det hevdes at Michaels også var misfornøyd med hvordan hun ble fremstilt i serien. Hun skal ha hatt problemer med at hun fremstilles som både svært streng og svært negativ mot deltagerne.

De påstandene ønsker ikke Michaels å kommentere.

LES OGSÅ: Slankekrigen-trener kom ut av skapet på TV

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.