- Jeg kunne ikke fått bedre arvtagere

NRK-profilen Roald Øyen er fornøyd med de nye «nøtte-majorene».

<strong>PENSJONERT:</strong> I fjor gikk nøttegeneral Roald Øyen av med pensjon etter å ha ledet «Påskenøtter» på NRK siden 1984.   Foto: NRK
PENSJONERT: I fjor gikk nøttegeneral Roald Øyen av med pensjon etter å ha ledet «Påskenøtter» på NRK siden 1984. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For ett år og tre måneder siden sluttet Roald Øyen (71) i NRK etter å ha vært en av kanalens store profiler siden 1960-tallet. Helt siden 1984 har han vært et fast innslag i nordmenns påskeferie som programleder for konkurranseprogrammet «Påskenøtter».

Nå har komikerduoen Øystein Bache og Rune Gokstad tatt over stafettpinnen og skal teste seernes kunnskap.

- Sett fra mitt synspunkt så kunne man ikke fått bedre arvtagere. De har humorelementet, som er veldig viktig. Jeg var mer nøktern og faktaorientert, men de tvister og vrir på det. Det tror jeg passer formatet, sier Øyen til Dagbladet.

Nå som 71-åringen har blitt pensjonist har han mye tid til overs som han blant annet bruker til å lage quiz og snekre. Øyen sier han aldri blir lei av å være nøttegeneral, men er litt mer usikker på hvilken rang arvtagerne får.

- Øystein og Rune har kommet veldig langt. De er på major- eller kanskje oberstløytnant-nivå. De er stabsoffiserer i alle fall, spøker Øyen til avisen.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Roald Øyen gjør nøtte-comeback  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer