- Jeg kunne ikke bli gravid

Nicole Kidman avslørte fruktbarhetsproblemer under TV-intervju.

SLET MED FRUKTBARHETEN: Nicole Kidman sier til den australske utgaven av «60 Minutes» at hun i lang tid har slitt med fruktbarheten, og valgte derfor å bruke en surrogatmor til å gi datteren Sunday Rose (bildet ) en lillesøster. Foto: All Over Press
SLET MED FRUKTBARHETEN: Nicole Kidman sier til den australske utgaven av «60 Minutes» at hun i lang tid har slitt med fruktbarheten, og valgte derfor å bruke en surrogatmor til å gi datteren Sunday Rose (bildet ) en lillesøster. Foto: All Over Press Vis mer

SEHER.NO: Den Oscar-nominerte filmstjernen Nicole Kidman (43) kunne 28. desember glede seg over at hun over å ha fått datteren Faith ved hjelp av en surrogatmor.

Nå avslører Kidman i et intervju med den australske utgaven av TV-programmet «60 minutes» at hun valgte den utradisjonelle formen for svangerskap, fordi hun i lang tid har slitt med å bli gravid.

- Den som har ønsket seg et barn til, eller et første barn, vet skuffelsen og smerten man gjennomgår når når man kjemper med fruktbarheten.

- Vi var desperate etter et nytt barn. Jeg kunne ikke bli gravid og så dukket denne muligheten opp, sier Kidman til TV-programmet ifølge Expressen.

Skuespilleren har fra før den biologiske datteren Sunday Rose (2) sammen med ektemannen Keith Urban.

I tillegg har hun de to adoptivbarna Isabella og Connor med eks-mannen Tom Cruise.

Kidman legger ikke skjul på at hun stortrives i rollen som mamma.

- Man kan dø for sine barn. Det du kjenner som forelder, er den betingelsesløse kjærligheten, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg var ødelagt etter bruddet