John Carew:

- Jeg kunne hatt ti dyre biler, men det er ikke sånn jeg holder på

Den tidligere fotballstjernen har tjent flerfoldige millioner, men fører ingen «flashy» livsstil.

JETSET-LIV: John Carew elsker å reise rundt i verden. Her er han avbildet på en veldedighetsgalla under Cannes-festivalen i 2015, en tilstelning som tiltrekker seg mange superstjerner. Foto: Piero Oliosi/Polaris/ NTB scanpix
JETSET-LIV: John Carew elsker å reise rundt i verden. Her er han avbildet på en veldedighetsgalla under Cannes-festivalen i 2015, en tilstelning som tiltrekker seg mange superstjerner. Foto: Piero Oliosi/Polaris/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): John Carew (37) fra Lørenskog utenfor Oslo ble på 2000-tallet en av Norges største fotballstjerner.

Etter å ha spilt for både Vålerenga og Rosenborg i hjemlandet, gikk turen ut i Europa: Til klubber som Valencia, Aston Villa og West Ha, for å nevne noen.

I 2012 la han proffkarrieren på hylla, men Carew har hatt nok å holde med på etter at han satte fra seg fotballskoene: Investeringer i eiendom, og dyrking av interesser som fotografi og skuespill.

Ifølge VG Helg har Carew trolig tjent mellom 250 og 300 millioner kroner i årenes løp. Han eier omlag 30 eiendommer i Norge, USA og England. Dét betyr likevel ikke at han kaster om seg med penger.

- Jeg har vært gjennom det rushet med sportsbiler i ung alder, som alle fotballspillere er. men jeg sløser ikke med penger. Jeg er ikke streng, men jeg er faktisk ikke veldig sånn «flashy», sier Carew til VG Helg.

LUKSUS: John Carew fotografert på en annen veldedighetsfest under Cannes-festivalen i 2015. Jerome Domine/ABACAPRESS.COM/ NTB scanpix
LUKSUS: John Carew fotografert på en annen veldedighetsfest under Cannes-festivalen i 2015. Jerome Domine/ABACAPRESS.COM/ NTB scanpix Vis mer

- Kan bo på de beste hotellene

Likevel, det å ha tjent noen hundre millioner kroner har en viss innvirkning på hva slags liv man lever.

Det å reise til utlandet er for eksempel ikke forbeholdt et par uker i sommerferien for en pensjonert fotballproff.

Carew forteller at han setter pris på å bruke penger på opplevelser, fremfor på materielle ting. Og da velger han gjerne fra øverste hylle:

- En av de tingene jeg hadde lyst til å gjøre etter karrieren, var å reise og se verden. Jeg har muligheten til å sette meg på et fly når jeg vil, fly business class, og bo på de beste hotellene. Jeg kunne hatt ti dyre biler i garasjen, men det er ikke sånn jeg holder på, sier han i VG-intervjuet.

Tenker på flere barn

Reising er imidlertid ikke Carews eneste lidenskap. De siste årene har 37-åringen også fått mye oppmerksomhet for fotografiene sine.

Det skapte overskrifter da han tok en rekke sensuelle bilder av «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (34). Selv forstod ikke Triana hvorfor bildene fikk så mye oppmerksomhet.

- Det var gøy å kunne jobbe med han, jeg syns John er kjempeflink. Da jeg så at han hadde begynt å ta bilder så ble jeg sånn: «Hei! Hvorfor har du ikke spurt om jeg vil være modell for deg?», sa hun til Seoghør.no i fjor høst.

John Carew har også brukt kjæresten sin, Camilla Haukaas (26), som modell.

John Carew og kjæresten Camilla Haukaas forteller at de planlegger å bli foreldre sammen i fremtiden. Foreløpig «øver» de seg med Camillas hundevalp, som hun fikk i bursdagsgave av Carew. Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Da Seoghør.no møtte paret på Kjendisgallaen i november, fortalte duoen at de stortrives som «foreldre» til hunden Ludvik, som John gav kjæresten i bursdagsgave. Samtidig røpet de at de ser for seg å få barn sammen i fremtiden:

- Det er greit å få prøve seg litt med en hund. Barn blir det til slutt uansett, sa Carew med et smil den gang.

Det tidligere fotballesset har for øvrig en del erfaring som forelder allerede. Han er far til sønnen Tyrese, som ble født i 2004.

LES OGSÅ: Avslørte graviditeten på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer