- Jeg kunne ha vært pappa

Barnløse John Stamos kom med svært personlig avsløring under intervju.

BARNLØS: John Stamos har ikke egne barn, men avslører i et intervju at han kunne hatt barn. 
 Foto: Splash News
BARNLØS: John Stamos har ikke egne barn, men avslører i et intervju at han kunne hatt barn. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller John Stamos (52), kjent fra «Under samme tak», har ingen barn, men forteller i et ferskt intervju med Howard Stern at han kunne hatt en datter eller en sønn.

I slutten av tjueårene gjorde han en kvinne gravid, men hun tok abort.

- Jeg er forsiktig, og har alltid vært det, sa han ifølge In Touch Weekly.

- Det var dårlig timinng. Det var virkelig ikke mitt valg, la han til om aborten men sa det var en felles avgjørelse.

POPULÆR GJENG: På 80- og 90-tallet samlet Dave Coulier (Joey),  Mary-Kate og Ashley Olsen (Michelle), Bob Saget (Danny), Jodie Sweetin (Stephanie), Bob Saget (Danny), Candace Cameron (D.J.) og John Stamos (Jesse) TV-seere verden over i familieserien «Under samme tak».  Foto: Scanpix
POPULÆR GJENG: På 80- og 90-tallet samlet Dave Coulier (Joey), Mary-Kate og Ashley Olsen (Michelle), Bob Saget (Danny), Jodie Sweetin (Stephanie), Bob Saget (Danny), Candace Cameron (D.J.) og John Stamos (Jesse) TV-seere verden over i familieserien «Under samme tak». Foto: Scanpix Vis mer

Rusproblemer

Den kjekke skuespilleren har tidligere slitt med rusproblemer. I juni i fjor ble Stamos stoppet av politiet da han kjørte vinglete i Beverly Hills. Tester avslørte at stjernen var under påvirkning av det såkalte voldtektsdopet GHB. Han ble lagt i jern og politiet syntes skuespilleren var i så dårlig fatning at de tok ham til nærmeste sykehus.

Kilder nær stjernen sier til TMZ at Stamos brukte det narkotiske stoffet for å bygge muskler før innspillingen av et nytt TV-show.

I intervjuet med Stern åpnet seg også opp om sitt forhold alkohol, piller og hans erfaringer med rehab.

- Jeg har ikke noe mer å skjule lenger, sa han i intervjuet

Spin off av «Under samme tak»

Da Stamos gjestet talkshowet «Jimmy Kimmel Live» i april i fjor, gav han «Under samme tak»-fansen en gledelig overraskelse.

Skuespilleren annonserte at komiserien, som var i produksjon fra 1987 til 1995, får en spin-off-serie på Netflix, ifølge Variety. Serien har fått «Fuller House» som originaltittel, og vil dreie seg rundt livet til Candace Cameron Bures (39) rollefigur, DJ Tanner. Hun jobber som veterinær, er nylig blitt enke og venter sitt tredje barn.

Lillesøsteren hennes Stephanie Tanner (Jodie Sweetin), som nå er en ambisiøs musiker, barndomsvenninnen Kimmy Gibbler (Andrea Barber) og hennes tenåringsdatter Ramona, flytter inn for å hjelpe DJ med å oppdra barna sine. 

Ifølge Variety skal John Stamos produsere den 13 episoder lange serien, i tillegg til å gjøre en gjesteoppdreden i rollen som Jesse Katsopolis.

LES OGSÅ: Brukte voldtektsdop for å bygge muskler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer