Ashley Judd:

- Jeg kunne ha mistet benet mitt

Skuespilleren deler detaljer om skrekkulykken.

SMERTEFULL OPPLEVELSE: Skuespiller Ashley Judd befinner seg på en intensivavdeling i Sør-Afrika etter en grufull ulykke i Kongo. Nå deler hun en oppdatering og gir ytterligere informasjon om ulykken. Foto: Instagram / ashley_judd
SMERTEFULL OPPLEVELSE: Skuespiller Ashley Judd befinner seg på en intensivavdeling i Sør-Afrika etter en grufull ulykke i Kongo. Nå deler hun en oppdatering og gir ytterligere informasjon om ulykken. Foto: Instagram / ashley_judd Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Ashley Judds (52) reise til Kongo gikk ikke helt etter planen. Skuespilleren ble nemlig utsatt for en ulykke da hun snublet over et tre og brakk benet på grunn av en defekt hodelykt.

Ulykken førte til at skuespilleren knuste benet sitt på fire steder i tillegg til at hun fikk nerveskader.

De neste 55 timene skulle vise seg å bli et mareritt - med en reise i ekstreme smerter gjennom regnskogen, både over fjell og gjennom elver, som endte med en motorsykkeltur på seks timer til sykehuset hun nå befinner seg på.

Skuespillerens ulykke ble for øvrig kjent i helgen under en livesending på Instagram med New York Times. Der var Judd med fra sykehussengen på en intensivavdeling i Sør-Afrika.

Sterke inntrykk

Nå deler hun en ny oppdatering om hvordan det står til etter den vonde ulykken. Det gjør skuespilleren på Instagram i form av flere bilder og videoer fra den opprivende hendelsen.

People er blant mediene som omtaler saken.

52-åringen skriver innledningsvis hvor takknemlig hun er overfor lokalbefolkningen i Kongo, som tok seg av henne mens hun var i ekstreme smerter, og hjalp til med å transportere henne i sikkerhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer