EXIT UNGKAREN: Natalie Berge ble - sammen med May Flisram Kornelissen - sendt hjem av ungkar, Jørgen Festervoll. Foto: TVNorge
EXIT UNGKAREN: Natalie Berge ble - sammen med May Flisram Kornelissen - sendt hjem av ungkar, Jørgen Festervoll. Foto: TVNorge Vis mer

- Jeg kunne ha løyet for ham

Men nå leter 22 åringen etter en annen drømmemann enn Ungkaren.

Publisert
SEHER.NO: Det var Natalie Berge (22) og May Flisram Korneliussen (30) som måtte ta den tunge veien hjem fra Sør-Afrika i torsdagens "Ungkaren 20 vs. 40" på TVNorge. Dermed er det duket for en knalltøff finale neste uke - mellom Silje Haukner (39) og Katinka Hellan (21).

Kveldens episode ga drama på flere områder. Først utfordret årets ungkar, Jørgen Festervoll, Silje og Natalie til å hoppe med strikk rundt beina utfor et stup - i 75 meters fritt fall. Deretter lurte Asker-kjekkasen de fire gjenværende deltagerne, spesielt Natalie, til å tro at stolleken skulle avgjøre eliminasjonen.

Men det var en helt annen faktor som fikk betydning for hvilke to som måtte reise. Festervoll ba nemlig dem alle sammen om å spille inn en videosnutt, der de skulle fortelle hvilke følelser de satt med i forhold til ham selv. Og der kom ikke 22-åringen spesielt godt ut.

Bergensjenta var nemlig sparsom med godordene, selv om hun fortalte at hun veldig gjerne ville være igjen til slutt - og se om forholdet utviklet seg når de kom hjem fra det afrikanske landet.

- Det var veldig riktig at det var jeg som måtte reise når man uansett har kommet så langt. De andre var veldig forelsket, mens jeg selv ikke hadde kommet helt dit ennå, forteller Natalie til Seher.no.

Derfor ville hun heller ikke overdrive videoen hun måtte spille inn for Jørgen.

- Jeg kunne løyet og sagt at jeg var forelsket. Men det ville jeg aldri gjort. Da vi fikk beskjed om at vi skulle uttrykke følelsene våre på tape for ham, visste jeg umiddelbart at det var min tur til å reise hjem, sier hun.

Rett fikk hun. Og Bergensjenta er rimelig sikker på at hun vet hvorfor Jørgen ikke valgte å ta med seg henne til finalen i årets "Ungkaren 20 vc. 40".

- Jeg tror han visste at jeg var litt usikker, flere ganger fikk jeg spørsmål om det var noe galt og slike ting. Jeg var kanskje ikke helt med, og da tror jeg at det var videoen som tok den siste avgjørelsen for ham, mener 22-åringen, som understreker at hun ikke har et eneste vondt ord å si om Festervoll.

- Han er en flott fyr utenpå, samtidig som han er grei og hyggelig. Men jeg kjente liksom aldri noen dybde, sier Natalie Berge til Seher.no.

Den vakre eks-"Ungkaren"-deltageren er fortsatt en singel kvinne - for alle som vil forsøke å kapre hjertet hennes.

- Jeg leter fortsatt etter drømmemannen vet du! smiler hun.

"Ungkaren 20 vs. 40" ser du på TVNorge torsdager klokka 21.30.

Har du et tips om "Ungkaren"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Dette fikk du aldri se på TV   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer