TRIST: Lena Kristin Ellingsen innrømmer at det er trist at tiden i «Himmelblå» nå er over. Her fra en av episodene i den første sesongen.  Foto: NRK
TRIST: Lena Kristin Ellingsen innrømmer at det er trist at tiden i «Himmelblå» nå er over. Her fra en av episodene i den første sesongen. Foto: NRK Vis mer

- Jeg kunne godt tenkt meg en runde til

Lena Kristin Ellingsen ønsket at det skulle bli mer «Himmelblå».

SEHER.NO: Søndag viser NRK den aller siste episoden av suksess-serien «Himmelblå».

TV-dramaet, som er inne i sin tredje sesong, har gått sin seiersgang på skjermene de siste årene, og er den mest sette norske dramaserien noensinne.

Dermed er det ganske vemodig, ikke bare for fansen, men også for skuespillerne, at serien nå er over.

Ifølge Lena Kristin Ellingsen (29), som har fått sitt store gjennombrudd med rollen som Karoline, skulle hun gjerne laget mer «Himmelblå».

- Jeg synes det er synd at eventyret er over. Jeg kunne godt tenkt meg en runde til egentlig. Det har vært en drøm å være med på. Men det er kanskje lurt å gi seg mens leken er god, så det hele ikke blir en dårlig såpeopera, sier hun til Seher.no.

Skuespillerinnen, som også har vært å se i stykket «Spring Awakening» på Oslo Nye denne våren, innrømmer at tv-rollen har hatt stor betydning for hennes karriere.

- Jeg tror det har betydd veldig mye for karrieren min. Jeg har blitt mer synlig, noe som har både fordeler og ulemper. Man må skape en balanse. Men jeg kan ikke klage, jeg er utrolig privilegert, og det har gitt meg masse muligheter, forteller hun.
 
Ifølge Ellingsen er hun veldig stolt og glad over at hun har fått være med i «Himmelblå».

- Det beste har vært å få drømme meg inn i den verdenen. Jeg synes det er et helstøpt univers vi har fått laget, og det har vært fantastisk å få leve seg inn i. Jeg er stolt over å ha fått vært med på dette. Og så kommer jeg fra en liten plass selv, så jeg kjenner meg igjen i den småøy-mentaliteten, sier hun.

Skuespillerinnen synes imidlertid det er vemodig at hun ikke lenger skal få spille rollen som Karoline.

- Det er trasig. Det som er så kjekt med henne er at man kan fråtse i dårlige egenskaper. Man kan være fæl og frekk i kjeften uten at det får konsekvenser. Privat må jeg passe mer på hva jeg sier. Men forhåpentligvis kommer det mange nye og spennende utfordringer fremover, humrer hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Siste episode av «Himmelblå» vises på NRK1 kl. 20.10. Se Seher.no sin TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!
 
LES OGSÅ: - Nå blir hun filmstjerne!