- Jeg kunne falt om og dødd når som helst

Blindtarmsbetennelsen, som tvang Elton John til å avlyse sommerens europaturné, kunne ha kostet ham livet.

FAMILIEMANN: Mens Elton John er sengeliggende må ektemannen David Furnish ta seg av deres to små sønner. Foto: All Over Press
FAMILIEMANN: Mens Elton John er sengeliggende må ektemannen David Furnish ta seg av deres to små sønner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag kom nyheten om at Elton John (66) måtte avlyse sommerens Europa-turné på grunn av alvorlig blindtarmbetennelse.

Nå avslører sangstjernen at han først trodde han smertene kom av matforgiftning, og derfor tvang seg til å fullføre flere konserter med store smerter. Det kunne ha kostet ham livet.

- Jeg har spilt ni konserter med enorme smerter. Jeg var en tikkende bombe og kunne ha falt om og dødd når som helst. Jeg føler meg utrolig heldig og takknemlig for å være i live, sier «Rocket Man»-sangeren til The Sun.

Fredag ble det så ille at 66-åringen måtte forlate scenen halvveis i konserten da han opptrådte i Tyskland. Etter en rekke scanninger og blodprøver ble han diagnostisert med en omfattende blindtarmbetennelse.

Elton John er nå sengeliggende hjemme i huset sitt i Windsor i England.

- Han er over det aller verste nå, men han er fremdeles veldig syk. Det har vært en fryktelig påkjenning for ham, sier en kilde til nettstedet.

Superstjernen skulle egentlig opptre i Hyde Park i London førstkommende fredag, sammen med Elvis Costello og Ray Davies fra The Kinks. Men artisten er nå ute av stand til å stille opp, og samtlige konserter fremover er blitt utsatt til over sommeren.

- Elton er utrolig skuffet over å møtte utsette disse turnédatoene. Han er ivrig etter å komme tilbake i toppform og spille de gjenværende konsertene i starten av september 2013, sa hans talsperson til People tirsdag.

Etter alt å dømme vil ikke popstjernen få noen kjedelig rekonvalesens. Han og ektemannen David Furnish (50) ble i januar foreldre til sin sønn nummer to, Elijah (6 mnd). Fra før av har de sønnen Zachary (2), som ble født før jul i 2010.
 
Forhåpentligvis er poplegendene tilbake på beina igjen 14. desember. Da skal han nemlig holde konsert i Oslo Spektrum.LES OGSÅ: Betalte 200.000 kr for nytt barn


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer