MISTET LYSTEN: - Jeg sa til mine nærmeste at jeg ikke orket mer og ville kutte ut alt. Jeg hadde rett og slett mistet lysten, forteller Åge Sten "Glam" Nilsen. Foto: Anders Myhren, Seher.no
MISTET LYSTEN: - Jeg sa til mine nærmeste at jeg ikke orket mer og ville kutte ut alt. Jeg hadde rett og slett mistet lysten, forteller Åge Sten "Glam" Nilsen. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

- Jeg kunne endt på psykiatrisk

Sangstjernen ville gå tilbake til jobben som vernepleier.

SEHER.NO: Etter år med mye arbeid og ingen fritid møtte Åge Sten "Glam" Nilsen (39) til slutt veggen. Den svært populære artisten og vokalisten i bandet "Wig Wam" snakker nå ut om den tøffe tiden, da han ville kutte ut alt som hadde med musikk å gjøre - bortsett fra "Wig Wam".

- Hadde det fortsatt slik, kunne jeg endt på psykiatrisk avdeling. Jeg var bånn sliten. Dette var et nødskrik fra en fyr som møtte veggen! Slik er det med arbeidsnarkomane som får en overdose jobb. Jeg har forstått at jeg ikke er noen supermann, forteller Åge Sten Nilsen til VG.

39-åringen har hatt nok å gjøre de siste fem-seks årene. I 2003 og 2004 hadde "Wig Wam" om lag 400 konserter, i 2005 187. Etter Grand Prix-triumfen i 2005 ble det ikke akkurat antallet jobber færre.

I tillegg til bandet, ville Nilsen etablere seg som soloartist. Han sa nei til "Skal vi danse", og fikk jobber i "Chess" og "Witch Whitch", i tillegg til at han begynte å jobbe med showprosjektet "The Show must go on", som er en hyllest til Queen. Oppå alt dette kom programlederjobben for "Singing Bee" på TV 3.

Det hele toppet seg den første uka i februar, da Nettavisen ga Sten Nilsens plate "Glamunition" terningkast 1 og mente at platen egentlig burde vært anmeldt til politiet. Anmeldelsen var skrevet på en av politiets egne blanketter. Åge Sten Nilsen klaget da avisen inn for Pressens Faglige Utvalg (PFU).

- Jeg har aldri vært sur på anmeldelsen. Slikt må man tåle. Samtidig mente jeg at jeg ble feilsitert og misforstått i media. Jeg sa til mine nærmeste at jeg ikke orket mer og ville kutte ut alt. Jeg hadde rett og slett mistet lysten, forteller Åge Sten "Glam" Nilsen, som avslører at han da ga beskjed om at han ville kutte ut solokarrieren og bare ha "Wig Wam" å tenke på.

- Jeg vurderte også seriøst å gå tilbake til jobben min som vernepleier, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Glam gir ut soloplate