Melina Johnsen:

- Jeg kunne drept noen

Den tidligere reality-deltakeren åpner opp om den famøse natten som førte til rettssak og 90 dagers fengsel.

SNAKKER UT: Melina Johnsen har gjort sitt første intervju etter fenselsstraffen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SNAKKER UT: Melina Johnsen har gjort sitt første intervju etter fenselsstraffen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars ble Melina Johnsen (25), kjent fra blant annet realityprogrammet «Ex on the beach», i Oslo tingrett dømt til 90 dagers fengsel for ruskjøring, kjøring uten førerkort, samt vold.

Hun fikk i tillegg en bot på 45 000 kroner og sperrefrist på fire år på førerkort.

TILBAKE: Melina Johnsen er med på den tredje sesongen av «Ex on the beach». Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

- Fikk panikk

Nå åpner hun opp om tiden etterpå. Det gjør hun i et intervju med Sophie Elise Isachsen og «God kveld Norge».

- Den kvelden var jeg veldig «fucked up». Vi hadde festet over lengre tid. Da politiet kjørte bak meg, fikk jeg panikk. Jeg prøvde bare å slippe unna og kjørte veldig fort. Over 200 kilometer i timen. Jeg var ikke redd for å dø, jeg ville bare komme meg vekk, sier Johnsen i intervjuet.

På spørsmål om hun selv forstår alvoret i det hun gjorde, svarer hun følgende:

- Det er jo veldig alvorlig. Jeg har tenkt på i etterkant at jeg kunne kjørt på noen. Skadet dem eller drept noen.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Melina Johnsen, men hun har ikke besvart våre henvendelser - hverken på telefon eller sms.

Legger seg flat

Med sine drøyt 140 000 følgere på Instagram er nemlig Johnsen et forbilde for mange.

- Jeg forstår hatet, men det gikk fint, og det er ikke noe jeg vil gjøre igjen. Det har blitt noen kvelder hvor jeg har tenkt på det. Det er jævlig, og jeg spør meg selv hvorfor jeg gjorde det.

HEMMELIGHETSFULL: Melina Johnsen måtte svare på spørsmål om kjærligheten på den røde løperen før Gullruten 2019. Vis mer

Hendelsene Johnsen ble dømt for fant sted natt til søndag 23. august i fjor. Nærmere halv tre på natten sparket hun en mann på et gatekjøkken i Oslo.

I retten nektet hun imidlertid for å ha sparket ham i skrittet, slik hun var siktet for, og mente hun sparket ham i beinet.

Flyttet til Fredrikstad

Kort tid etterpå, nærmere sagt en time senere, satt hun bak rattet på en Porsche Cayenne mens hun var påvirket av rusmidler. Hun ble forsøkt stanset av politiet, men kjørte videre.

Politiet måtte omsider avbryte forfølgelsen da de mente det ikke var forsvarlig å fortsette. To timer senere fikk politiet kontroll på bilen, realityprofilen og eieren av bilen.

FØRSTEMANN UT: Melina Johnsen hevder at hun ville hjem fra «71 grader nord», og at hun derfor ble den første utsendte. Video: Rød Løper Vis mer

Til «God kveld Norge» bedyrer realitydeltakeren at hun ikke kan ta fyllekjøringen tilbake, at hun må stå for det og sone dommen sin. Derfor har hun fyttet tilbake til Fredrikstad blant annet i et forsøk på å ta avstand fra sitt gamle miljø.

I Fredrikstad soner hun med fotlenke i stedet for fengsel.

LES OGSÅ: Lander midt i grufull drapssak

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer