- Jeg kunne blitt drept

Playboy-legenden utsatt for dramatisk ulykke i Los Angeles.

TAKKER GUD: Playboys mest fotograferte modell Lillian Müller er svært takknemlig for at hun overlevde en dramatisk bilulykke for kort tid siden. Her avbildet i forbindelse med TVNorge-serien «Ja, Vi Elsker Hollywood», der hun var med.  Foto: Stella Pictures
TAKKER GUD: Playboys mest fotograferte modell Lillian Müller er svært takknemlig for at hun overlevde en dramatisk bilulykke for kort tid siden. Her avbildet i forbindelse med TVNorge-serien «Ja, Vi Elsker Hollywood», der hun var med. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den norske modellen og «4-stjerners middag»-deltageren Lillian Müller (59) takker Gud for at det ikke gikk verre på motorveien nylig.

59-åringen var på vei hjem fra jobb i hjembyen Los Angeles da bilen hennes krasjet med en annen bil.

 - Jeg klarte å komme ut av bilen selv. Da politiet kom, fortalte de at dersom bilen min hadde vært en halv meter lengre frem i krysset, hadde jeg endt på sykehuset med alvorlige skader og i verste fall blitt drept, forteller hun til Her og Nå.


Müllers bil er uten airbag, så hun takker bilbeltet for at hun ikke ble alvorlig skadet.

- Det reddet livet mitt. Hadde jeg ikke hatt det, hadde jeg føket rett gjennom frontruten. Jeg takker Gud for at det gikk som det gikk. Jeg føler at jeg har fått en sjanse til. Jeg kunne ha vært død nå, men fikk en sjanse til, sier hun til Her og Nå.

Selv om bilbeltet kan ha reddet livet hennes, sørget det også for å gjøre henne rimelig mørbanket i etterkant av ulykken. I krasjet gikk nemlig beltet hardt utover brystkassen til blondinen, og siden hun har skadet både ribbein og korsrygg tidligere har skadene nå slått seg opp igjen og gitt henne en kraftig brist.

Legen har gitt henne streng beskjed om å ta det med i ro og ikke trene på tre måneder.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Er flau over hvordan vi møttes