<strong>NATURLIG SKJØNNHET:</strong> Julianne Moore er en av verdens største filmstjerner, men lar seg ikke påvirke av Hollywoods trender av den grunn.  Foto: action press/All Over Press
NATURLIG SKJØNNHET: Julianne Moore er en av verdens største filmstjerner, men lar seg ikke påvirke av Hollywoods trender av den grunn. Foto: action press/All Over Press Vis mer

- Jeg kunne aldri tenkt meg å fikse på utseendet

Oscar-nominerte Julianne Moore slår tilbake mot skjønnhetspresset i Hollywood.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter 30 år i filmbransjen klarer fremdeles den Oscar-nominerte stjernen Julianne Moore (54) å holde beina godt planet på jorda.

For den rødhårede skjønnheten er nemlig familielivet og kjærligheten viktigst i livet hennes, og hun bryr seg lite om røde løpere og flotte kjoler.

- Jeg er bare en vanlig person med en jobb, og jeg kunne aldri tenke meg å fikse på utseendet på grunn av den, sier hun ifølge den britiske nettsiden Daily Mail.

Få med deg Se og Hør TVs Oscar-vorspiel fra Hollywood:

«Still Alice»-stjernen har tidligere gått hardt ut mot plastisk kirurgi og Botox og er kjent for å bevare sitt naturlige image.

- Jeg vil eldes så naturlig som mulig. Jeg ønsker å se ut som meg selv livet ut, forteller filmstjernen til magasinet The Edit.

Saken fortsetter under bildet

<strong>HAR ALLTID ØNSKET SEG BARN:</strong> - Fra jeg var ung ønsket jeg meg barn og familieliv, sier Moore til Glow. Her sammen med ektemannen Bart og barna Liv og Caleb.  Foto: Johns PKI/Splash News/ All Over Press
HAR ALLTID ØNSKET SEG BARN: - Fra jeg var ung ønsket jeg meg barn og familieliv, sier Moore til Glow. Her sammen med ektemannen Bart og barna Liv og Caleb. Foto: Johns PKI/Splash News/ All Over Press Vis mer

Elsker familielivet

New York-jenta liker å skille jobb og privatliv. Selv trives hun aller best i selskap med ektemannen Bart Freunslich (45) og barna Liv (12) og Caleb (17).

- Jeg prøver å legge filminnspillinger til ferier, slik at jeg kan ha med familien, forteller Julianne.

Hun er derfor aldri borte fra familien mer enn én uke av gangen.

Har spilt i 61 filmer

<strong>OSCAR-NOMINERT:</strong> I filmen «Still Alice» spiller Julianne hovedrollen som Alzheimer-rammede Alice. Nå kan hun vinne den gjeve Oscar-statuetten for beste kvinnelige hovedrolle.  Foto: Supplied by LMK/All Over Press
OSCAR-NOMINERT: I filmen «Still Alice» spiller Julianne hovedrollen som Alzheimer-rammede Alice. Nå kan hun vinne den gjeve Oscar-statuetten for beste kvinnelige hovedrolle. Foto: Supplied by LMK/All Over Press Vis mer

54-åringen er nominert til sin femte Oscar for innsatsen i filmen «Still Alice», der hun spiller Alzheimer-rammede Alice.

I filmen følger vi Alice i kampen mot den grusomme sykdommen og hvordan hun prøver å beholde den normale hverdagen med familien, ektemannen og jobben. 

- Jeg lærte mye av å spille Alice. Jeg visste lite om sykdommen, så jeg bestemte meg for å gjøre all nyttig research. Jeg testet meg for sykdommen - men er heldigvis frisk, sier hun ifølge nettsiden Indiewire.

Julianne Moore har spilt i 61 filmer i løpet av sin 30 år lange filmkarriere.

Få med deg alt om årets store Oscar-fest i Se og Hør TVs store spesialsending mandag 23. februar.

LES OGSÅ: Tidenes verste Oscar-kjoler

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer