STERKE BÅND: - Vi er jo på en måte allerede en allianse, og jeg både tror og håper at vi stiller litt sterkere siden vi allerede er to, sier Malin Vassnes (til høyre) om forholdet til søsteren Alina. 
 Foto: Alex Iversen/TV 2
STERKE BÅND: - Vi er jo på en måte allerede en allianse, og jeg både tror og håper at vi stiller litt sterkere siden vi allerede er to, sier Malin Vassnes (til høyre) om forholdet til søsteren Alina. Foto: Alex Iversen/TV 2Vis mer

- Jeg kunne aldri stukket henne i ryggen

«Farmen»-søstrene avslører til Seoghør.no at de lagde en hemmelig avtale allerede før de sjekket inn på TV 2-gården.

SEOGHØR.NO: Høstens «Farmen» er i full gang, og søndag ble det klart at Bjørn Egil Mogenstad (41) var den første som måtte forlate Li gård på Tangen i Hedmark. Søstrene Malin (21) og Alina Vassnes (24) er imidlertid fortsatt med og kjemper i TV 2-programmet.

Da Seoghør.no møtte de to noen små dager før innspillingen tok til for snart ti uker siden, la Malin og Alina ikke skjul på at de ikke har verdens næreste søsterforhold.

- Snakker lite sammen

HENGER MED: har kommet seg gjennom den første uka av «Farmen», der Gaute Grøtta Grav (35) fortsatt er programleder.
HENGER MED: har kommet seg gjennom den første uka av «Farmen», der Gaute Grøtta Grav (35) fortsatt er programleder. Vis mer

- Da vi var små var vi litt som katt og hund. De siste årene har vi bodd på forskjellige steder og hatt forskjellige liv. Vi snakker egentlig ikke så mye sammen, ikke før nå. Men jeg har alltid håpet at vi kan få et godt forhold, sa Malin til Se og Hør den gang.

21-åringen er svært glad i dyr og en sterk motstander av slakting, mens storesøsteren stiller seg positivt til å få litt næring i form av nettopp kjøtt. Men Malin er ikke sikker på at Alina vil gjennomføre slakting hvis hun først står ansikt til ansikt med valget.

- Jeg vet ikke om hun faktisk sier at hun vil slakte hvis vi kommer i den situasjonen på gården, når vi har vært ute og stelt med dyrene hver dag... Jeg skal like å se at hun er like tøff i trynet da. Selv håper jeg i hvert fall at vi ikke kommer til å gjøre det.

Ulikheten mellom dem er ikke bare en negativ ting, tror «Farmen»-deltageren.

- Alltid oss to

RØK UT: Bjørn Egil Mogenstad ble søndag den første som røk ut av årets «Farmen». Foto: TV 2
RØK UT: Bjørn Egil Mogenstad ble søndag den første som røk ut av årets «Farmen». Foto: TV 2 Vis mer

- Vi kan jo ha det veldig gøy med diskusjoner og slikt. Men jeg tror motsetningene mellom oss er bare positivt der inne, på den måten at hun er veldig handy - og har mange av de egenskapene jeg ikke har. Jeg er ikke handy, men kan kanskje bidra med andre ting som hun ikke kan. Vi utfyller hverandre bra tror jeg.

- En allianse?

- Vi er jo på en måte allerede en allianse, og jeg både tror og håper at vi stiller litt sterkere siden vi allerede er to. Det vil alltid være oss to, og jeg håper vi ikke kommer til å gå mot hverandre. Men det gjør vi nok ikke heller, mener Austevoll-jenta, som i likhet med sin søster studerer til å bli lærer.

- Kunne du stukket søsteren din i ryggen?

- Nei, det kunne jeg ikke gjort. Aldri. Jeg håper ikke for all del ikke hun kunne stukket meg i ryggen heller, men vi har vel så og si blitt enige om å ikke gjøre det - selv om slikt heller ikke ligger i min natur , forteller Malin Vassnes til Seoghør.no.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag klokka 21.40.

LES OGSÅ: - Vi har levd vidt forskjellige liv

 

 

 

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.