- Jeg kunne aldri ha vært med i «Jakten» igjen

André Olsen ble forlatt av flere på TV. Nå opplever flere «Jakten»-bønder det samme.

KLART FOR BONDEDRAMA: Det blir dramatisk for de fire «Jakten»-bøndene Svein, Bente, Linda og Roar utover denne høsten. Hvem det blir mest dramatisk for, gjenstår å se. Foto: TV 2
KLART FOR BONDEDRAMA: Det blir dramatisk for de fire «Jakten»-bøndene Svein, Bente, Linda og Roar utover denne høsten. Hvem det blir mest dramatisk for, gjenstår å se. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det begynner for alvor å spisse seg til i årets «Jakten på kjærligheten». I skrivende stund har hver av de fire bøndene tre gjenværende friere på gårdene sine. Slik forblir det imidlertid ikke veldig lenge i TV 2-programmet.

For drøye to uker siden skrev VG at én av frierne velger å trekke seg og dra hjem. I tillegg velger flere bønder å ikke dra på tur med sine utvalgte. Til Seher.no bekrefter også presseansvarlig for «Jakten på kjærligheten», Katrine Wergeland, at det ikke bare blir dramatisk på en av gårdene i høst.

- Dramatisk blir det på flere av gårdene, ja, sier Wergeland til Seher.no.

I 2010 ble det også dramatisk, spesielt for geitebonden André Olsen (36), som først opplevde at frieren Lene Berger valgte å reise hjem fra gården. Senere valgte også en av de andre, Silja Bjørnsen, å forlate ham.

- Hvordan føles det for en «Jakten»-bonde å bli forlatt av sine friere på TV, André?


- På generelt grunnlag kan jeg si så mye som at det er kjedelig. Man melder seg jo på programmet for å finne kjærligheten, og da er det kjedelig når noen velger å reise. Men samtidig er det greit når det ikke er meningen at det skal bli noe mer. Det var ingen følelser mellom meg og de som reiste fra gården min, og da er det greit at de trekker seg, sier André Olsen til seher.no.

Den tidligere «Jakten»-bonden mener at man aldri kan være forberedt på hva som venter en idet man takker ja til å være med i et program som dette.

- Nei, man kan ikke det. Men hvis jeg skulle vært med i «Jakten» en gang til ville jeg gjort mye annerledes.

- Hva ville du gjort annerledes?

- Det vet jeg egentlig ikke. Men det er uansett ikke noe sterkt tema. Jeg kunne nok aldri ha vært med i «Jakten» igjen, og etter hva jeg har fått med meg har det vel heller aldri skjedd at én «Jakten»-bonde er med flere ganger, sier han lattermildt.

André Olsen understreker at han ikke har sett noe som helst av det som skjer i høstens versjon av TV 2-programmet, der Bente Fremo, Svein Bøylestad, Roar Husetuft og Linda Bjørnes forsøker å finne sin store kjærlighet. Det han derimot er sikker på er at «Jakten på kjærligheten» ikke var det optimale for ham.

- Det funket bare ikke for min del. Det er en veldig spesiell setting. Det er nok lurt å se på det man er med på som underholdning, men ikke for mye - for da finner man ikke den man leter etter. Men det er fullt mulig å klare å finne kjærligheten i «Jakten». Og så er det jo en gigantisk kontaktannonse - på godt og vondt.


«Jakten»-André var igjennom en tøff periode etterpå - som en konsekvens av TV-sjekkingen han var med på. Men sett i ettertid, ser han tilbake på det hele som noe positivt.

- Jeg ble bedre kjent med meg selv. Det var mer positivt enn negativt, egentlig. Men jeg har valgt å ligge lavt i terrenget etterpå. Jeg angrer ikke, men jeg kunne som sagt ikke meldt meg på en gang til. Nå er alt «slukket» og over, det blåste da det pågikk - men nå er alt over og greit.

At Lene og Silja forlot han under «Jakten på kjærligheten» har han egentlig ikke ofret spå mange tanker.

- Det lå ingen dramatikk i det, der var ingen av mine favoritter som reiste. Det hadde vært helt annerledes hvis en av mine favoritter valgte å reise. Det ville vært kjipere. Jeg følte meg aldri dumpet. Det stormet litt, men det gjør bare at man blir mye mer selvbevisst. Og det har vært en positiv greie for meg som jeg har vokst på.

I fjorårets «Jakten på kjærligheten» endte André til slutt opp med Caroline Flisnes. Få måneder senere kom nyheten om at det var slutt mellom de to.

- Jeg følte aldri at jeg fikk meg en knekk i forbindelse med «Jakten», selv om jeg synes det er godt at det er over. Det verste var heller usikkerheten til hva som ble klipt vekk og hva som skulle bli vist, sier Olsen til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Håper jeg aldri vil føle noe slikt igjen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer