FANTASTISK KARRIERE: Talkshow-dronning Oprah Winfrey har aldri vært redd for å innrømme at hun har vært ambisiøs. Hun ofret blant annet barn til fordel for karrieren sin. Her er hun avbildet med den nå avdøde filmstjernen Robin Williams, i forbindelse med promoteringen av Comic Relief på 1980-tallet. Foto: Robert Landau/ Alamy/All Over Press
FANTASTISK KARRIERE: Talkshow-dronning Oprah Winfrey har aldri vært redd for å innrømme at hun har vært ambisiøs. Hun ofret blant annet barn til fordel for karrieren sin. Her er hun avbildet med den nå avdøde filmstjernen Robin Williams, i forbindelse med promoteringen av Comic Relief på 1980-tallet. Foto: Robert Landau/ Alamy/All Over PressVis mer

- Jeg kunne aldri ha nådd så langt med barn

Oprah Winfrey om hvordan barn ville påvirket karrieren.

SEOGHØR.NO: TV-stjerne og skuespiller Oprah Winfrey fyller 61 år den 29. januar, og hun kan se tilbake på en svært innholdsrik karriere.

I et nytt intervju med den anerkjente TV-journalisten Barbara Walters (85), forteller Winfrey at hun ikke har kunnet få i både pose og sekk som USAs talkshow-dronning.

- Jeg kunne ikke hatt det livet eller den karrieren jeg har hatt hvis jeg hadde valgt å få barn, sier 60-åringen i programmet «Barbara Walters Presents: The 10 Most Fascinating People of 2014», ifølge ABC News.

Selv etter at hun ga seg med «The Oprah Winfrey Show» i 2011, har Winfrey hatt nok å henge fingrene i.

TV-MOGUL: Oprah Winfrey ledet «The Oprah Winfrey Show» i hele 25 år. Hun har dessuten spilt i flere filmer og var med i en lang rekke andre TV-produksjoner. Her fra starten av TV-karrieren, på midten av 1980-tallet.  Foto: King World Productions/Everett Collection/All Over Press
TV-MOGUL: Oprah Winfrey ledet «The Oprah Winfrey Show» i hele 25 år. Hun har dessuten spilt i flere filmer og var med i en lang rekke andre TV-produksjoner. Her fra starten av TV-karrieren, på midten av 1980-tallet. Foto: King World Productions/Everett Collection/All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Deriblant har hun gitt ut boka «What I Know For Sure», tatt TV-kanalen sin OWN til nye høyder seertallsmessig, spilt i og produsert det historiske dramaet «Selma» (2014), og hatt en rolle i «The Butler» (2013).

Bare på jobb i 25 år

Overfor Barbara Walters understreker Winfrey at hun ikke savner å lede sitt eget talkshow, som hadde premiere i 1986.

- Jeg savner det ikke, for man vet at man bare er så god som ens siste show. Man higer alltid etter bedre tall. Og det er nettopp dét: De 25 årene er bare en tåke for meg, fordi jeg bare jobbet, sier hun åpenhjertig.

UTRADISJONELL: TV-stjernen har heller ikke ønsket å ha ekteskapelige forpliktelser. Hun og Stedman Graham har vært sammen i snart 30 år, men ikke giftet seg. Her er paret på «The Butler»-premieren i New York i august 2013. Foto: FameFlynet
UTRADISJONELL: TV-stjernen har heller ikke ønsket å ha ekteskapelige forpliktelser. Hun og Stedman Graham har vært sammen i snart 30 år, men ikke giftet seg. Her er paret på «The Butler»-premieren i New York i august 2013. Foto: FameFlynet Vis mer

I tillegg til å ha mer tid til å nyte livet i dag, er 60-åringen fornøyd med hvordan hun og partneren Stedman Graham (63) stadig fungerer bedre sammen.

- Ettersom vi vokser sammen, ettersom vi blir eldre sammen, så blir han en mer betydningsfull og elskelig del av livet mitt enn noensinne, sier Winfrey i TV-intervjuet om det 28 år lange forholdet.

TV-dronningen fikk en sønn da hun var 14 år, etter flere år med seksuellt misbruk, men sønnen døde bare noen få uker gammel. Oprah Winfrey har ikke angret på at hun aldri ble mor igjen senere i livet.

- Hvis jeg hadde hatt barn, ville de hatet meg. De ville ha endt opp på et talkshow der de snakket om meg. Jeg har alltid måtte ofre noe i livet mitt for å oppnå resultater, og det ville antageligvis ha vært dem, innrømmet hun i et intervju i 2013.

LES OGSÅ: Fødte på samme dato for annen gang