- Jeg kunne aldri ha datet Sandra

George Clooney forklarer hvorfor.

IKKE KJÆRESTEMATERIALE: Clooney kunne ikke ha datet Sandra fordi hun en gang datet en av vennene hans. Foto: All Over Press
IKKE KJÆRESTEMATERIALE: Clooney kunne ikke ha datet Sandra fordi hun en gang datet en av vennene hans. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmstjernene George Clooney (52) og Sandra Bullock (49) er for tiden aktuelle med science fiction-filmen «Gravity».

Clooney og Bullock har den siste tiden ofte vist seg tett omslynget på promobilder til filmen, men noen romanse kunne aldri vært aktuelt - i hvert fall ikke for Clooney.

- Jeg kunne aldri ha datet Sandra, sier han ifølge Contactmusic.com.

Grunnen er enkel:

- Hun datet en av mine beste venner en gang. Det finnes uskrevne regler for hvordan man skal oppføre seg, skjønner du? Jeg har kjent henne i lang tid.

Superstjernene ble nemlig kjent for over 20 år siden, og mens vennskapet er svært godt, vil det altså ikke bli noe mer enn akkurat det.

Bullock har tidligere vært gift én gang, med Jesse James. Han var imidlertid notorisk utro, noe som ødela ekteskapet. Clooney har også vært gift én gang. Det var med Talia Balsam, men ekteskapet tok slutt i 1993. Han var sist sammen med Stacy Keibler.

LES OGSÅ: Kom hånd i hånd med ny mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer