LETTET ETTER OL-GULL: - Hadde jeg gjort et dårlig OL ville nok folk lagt skylden på styret rundt de bildene, og at jeg ikke hadde klart å konsentrere meg om det jeg skulle, sier Kari Traa, som i «Skal vi danse» svinger seg med Egor Filipenko. Foto: Stella Pictures
LETTET ETTER OL-GULL: - Hadde jeg gjort et dårlig OL ville nok folk lagt skylden på styret rundt de bildene, og at jeg ikke hadde klart å konsentrere meg om det jeg skulle, sier Kari Traa, som i «Skal vi danse» svinger seg med Egor Filipenko. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg kunne aldri gjort dette igjen

Men «Skal vi danse»-stjernen angrer ikke på at hun lot trusa falle. Se video!

Publisert
Se video med Kari Traa og Egor Filipenko nederst i saken!

SEHER.NO: I 2002 måtte den tidligere kulekjøreren Kari Traa (37) tåle mye kritikk etter at hun kastet klærne for magasinet Ultra Sport. Uten truse var det bare hånden hennes som skjulte hennes mest intime kroppsdel, noe som fikk både administrerende direktør i Sponsorservice, Terje Bogen, samt sponsorsjef i DNB Nor, Jacob Lund, til å reagere.

De to mente nemlig at nakenstuntet kunne gjøre det vanskeligere for Traa i sponsormarkedet.

Kari Traa la skiene på hylla i 2006. Fire år tidligere startet hun Kari Traa AS, som har spesialisert seg på salg av klesmerket Kari Traa. Bedriften har vært en kanonsuksess for 37-åringen, noe skattelistene, som nylig ble lagt fram tydelig viser.

Der står nemlig Traa oppført med en inntekt på 4.279.311 kroner. Samtidig er formuen hennes - ifølge skattetallene - på over 20,3 millioner kroner. På toppen av dette gjør hun nå altså også stor suksess i TV 2-programmet «Skal vi danse».

Dette gjorde også at Jacob Lund til Seher.no forrige uke la seg langflat og beklaget uttalelsene han kom med i 2002.

- Hva synes du om at han nå legger seg langflat?

- Nå kjenner jeg jo Jacob godt, og det har ikke vært så mye «harde følelser» mellom oss. Han har vel blitt spurt om uttalelsene sine den gang, og det viser seg uansett at jeg kom godt ut av disse bildene da. Men det er kult at han synes jeg har gjort det bra, sier Kari Traa til Seher.no.

Den nesten alltid blide «Skal vi danse»-deltageren angrer ikke på at hun valgte å kaste klærne for nesten ti år siden.

- Nei, det gjør jeg ikke. Nå har Egor sett dem for første gang også, han hadde ikke sett de før. Jeg synes fortsatt at bildene er kule, de viser liksom en sterk jente. Det viser styrke, og det er det jeg er mest fornøyd med - selv om noen synes de var litt på kanten, med noen fingre en eller annen plass...
 
Bare uker etter at debatten rundt bildene raste, gikk den nå 37 år gamle kvinnen hen og vant OL-gull i Salt Lake City. Til Seher.no innrømmer hun at det gullet smakte litt ekstra godt.

- Da jeg kom i mål tenkte jeg at dette kom til å bli en digg pressekonferanse. Hadde jeg gjort et dårlig OL ville nok folk lagt skylden på styret rundt de bildene, og at jeg ikke hadde klart å konsentrere meg om det jeg skulle. Det lagde uansett ikke noe kluss for mitt treningsopplegg.

- Men kunne du gjort det igjen tror du?

- Nei. Gjort er gjort, sier Kari Traa lattermildt til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg burde bare ha holdt kjeft  

Se video med Kari Traa og Egor Filipenko her:[obj:media:10313]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer