- Jeg kunne aldri gått med klær fra Cubus

«Gullungene»-Lars Petter trives best blant merkeklær og champagne, og drømmer om å leve som Paris Hilton.

BORTSKJEMT GJENG: Torsdag er det premiere på TV-serien med de bortskjemte ungdommene. Fra venstre Simen, Martine, Lars Petter, Remi, Sara Nicole og Caroline.   Foto: TVNorge
BORTSKJEMT GJENG: Torsdag er det premiere på TV-serien med de bortskjemte ungdommene. Fra venstre Simen, Martine, Lars Petter, Remi, Sara Nicole og Caroline. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: Torsdag er det premiere på den nye serien «Gullungene» på TVNorge, hvor seks arbeidssky og bortskjemte ungdommer blir kastet ut hjemmefra og flytter inn sammen.

En av deltagerne er Lars Petter (19) fra Halden, som lever en ekstravagant livsstil på foreldrenes penger.

- Plastisk kirurgi, det er helt OK. Å bli vakrere, det er det viktigste, sier Lars Petter mens han sminker seg i kveldens episode.  

Til Seher.no forteller 19-åringen at han bruker mye penger på utseendet.

- Før jeg ble med i «Gullungene» brukte jeg mye penger på klær, og kjøpte stort sett t-skjorter som kostet 1000 kroner eller mer. Jeg kunne aldri gått med klær fra Cubus. Og du får ikke se meg på gata i for eksempel klær fra Volcom, det er jeg blitt for gammel til. Og i Emo-klær – det skjer ikke. 

Men det er ikke bare klærne som helst skal være av det eksklusive slaget.

- Det har gått mye penger på champagne og alkohol, og jeg er opptatt av at ting skal se bra ut. 

Lars Petter liker å bli lagt merke til, noe han ikke heller ikke legger skjul på på sin private blogg. 19-åringen drømmer om et liv i Hollywood - slik sitt store forbilde, Paris Hilton.

- Jeg kunne godt tenke meg å leve som henne. Hun er dritkul, og hvis jeg skal ha en jente en dag, så må hun være som Paris eller Britney.  

I mellomtiden søker Lars Petter på jobber som han mener kunne være passende for hans livsstil. 

- Drømmejobben er en jobb hvor jeg får bra inntekt, så får jeg ta det derfra. Jeg har ikke noen spesifik drømmejobb, men liker film, TV og reklame. Og jeg håper at jeg en dag kan flytte til LA. Jeg vil jo bli kjent, for det er mange fordeler med det. Man kommer blant annet først i køen og alle vet hvem du er når du kommer på jobbintervju, sier han til Seher.no.

Ungdommene i TVNorge-serien er vant til å få viljen sin, de er ikke vant til å jobbe eller bidra til fellesskapet. Det har gått hardt utover 19-åringens foreldre i Halden. 

-
Lars Petter er kanskje ikke gutten med mest bakkekontakt Han strør rundt seg med penger, og handler mye klær, uten at han kan det, innrømmer moren i programmet.

Ingen av de seks deltagerne i «Gullungene» har noen gang stått på egne bein eller hatt en skikkelig jobb. I hver episode skal de tre inn i en ny jobb og tjene penger. Det er opp til foreldrene å avgjøre hvem av ungdommene som har gjort en bra innsats, og dersom de klarer seg bra, øker de sjansene for å vinne en pengepremie som er øremerket studier eller bolig.

Og i TVNorge-serien blir det mer enn nok drama, skal vi tro Lars Petter. 

- Det ble mye krangling og tårer i huset, sånn er det når seks stykker med så forskjellige personligheter bor sammen.

Bloggeren ble selv kontaktet av produkjsonsselskapet bak TV-programmet, som ønsket 19-åringen som en av deltagerne.
 
- Jeg ble forespurt av Limelight om å bli med. De ringte meg opp på grunn av at de hadde lest bloggen min. Så jeg ble headhuntet, ja. Og jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble med, for jeg har virkelig vokst som menneske, sier han til Seher.no.
 
«Gullungene» sendes på TVNorge torsdager klokken 20.30.. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var noen som klikket fullstendig