TRE GJENSTÅR: Ragnhild Strømmen Strand følte ikke at Trond G. Hansen var noe for henne. Nå gjenstår tre friere.  Foto: Asker
TRE GJENSTÅR: Ragnhild Strømmen Strand følte ikke at Trond G. Hansen var noe for henne. Nå gjenstår tre friere. Foto: AskerVis mer

- Jeg kunne aldri blitt bonde

"Jakten"-Trond lurte TV-bonden trill rundt.

SEHER.NO: Nok en episode av "Jakten på kjærligheten" er overstått, og denne gangen var det blant annet Trond G. Hansen som måtte takke for seg i det populære programmet. Akkurat det var han langt fra skuffet over.

- Jeg er ikke overrasket. Vi hadde ikke helt kjemien. Eller... Hun hadde ikke helt kjemien med meg tror jeg. Det var egentlig helt greit for min del, vi var nok i hver vår ende av skalaen. Ragnhild er en fornuftig jente, og mer ordenlig enn meg, sier han til Seher.no.

Se bilder av "Jakten"-frierne som tirsdag måtte si takk for seg nederst i saken!

Dermed har Ragnhild - og de tre andre bøndene, Guro Huseby, Ola Sylte og Silje Stensland - kun tre friere igjen å forholde seg til. Trond har fått være med lenge i "konkurransen", og innrømmer at han har ført Ragnhild litt bak lyset, om man kan kalle det det.

- Ragnhild er veldig opptatt av å få seg en sterk bondemann. Selv kunne jeg aldri blitt bonde. Å være bonde er ikke noe for den vanlige mannen i gata, man kan ikke akkurat ta ut en sykedag når man føler for det. Nei, det hadde passet bedre som et feriehus, mener TV-frieren.

I løpet av innspillingen fikk Hansen muligheten til å vise seg fram på gården hos Valdres-jenta. Ifølge ham selv, prøvde han derimot ikke å skryte på seg ferdigheter han ikke hadde.

- Det var spennende og morsomt å være bonde for en dag. Men jeg prøvde aldri å late som at jeg kunne mer enn det jeg faktisk kunne, da ville jeg bare blitt avslørt. Når det er sagt tror jeg ikke hun ble så veldig imponert over mine gårdsferdigheter, gliser han.

- Tror du det er grunnen til at hun sendte deg hjem?

- Det vet jeg ikke. I så fall synes jeg det er håpløst. Men jeg fikk ingen forklaring på hvorfor jeg måtte gå, sier Trond G. Hansen, som likevel hadde en fin tid på gården hos Ragnhild Strømmen Strand.

- Det var litt sånn "gutta på tur, mens nabojenta var i huset ved siden av". Men vi var fire gutter som hadde det kjempekoselig på en hytte. Det var et fint miljø, og ikke vondt blod mellom oss, forteller han til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten" sendes på TV 2 tirsdager klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: TV 2-friere ut mot "Jakten"

Se bilder av "Jakten"-frierne som tirsdag måtte si takk for seg her:

EXIT 1: Tidligere "Sjarmørskolen"-deltager Thomas Løge fikk ikke fornyet tillit av Silje Stensland. Foto: TV 2
EXIT: Anne Hognaland er ferdig i årets "Jakten på kjærligheten". Foto: TV 2
EXIT 3: Trond G. Hansen fant ikke helt tonen med Ragnhild Strømmen Strand. Foto: TV 2
EXIT 4: Stian S. Gjøsund blir ikke Guro Husebys nye kjæreste. Foto: TV 2