- Jeg koser meg i Oslo

50 Cent tok seg god tid med sine norske fans.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld var rapperen Curtis «50 Cent» Jackson (37)  på Elkjøp i Lørenskog. Den verdensberømte artisten hadde tatt turen til Norge for å promotere egendesignede hodetelefoner «SMS by 50 Cent». 

Flere hundre nordmenn ventet mange timer ute i regnet for å sikre seg signaturen til sitt store idol. 50 Cent tok seg god tid til å hilse på og prate med fansen.

- Jeg vil takke alle som har kommet hit i dag. Dette er veldig spennende for meg. SMS Audio gir deg sjansen til å høre musikk slik den bør høres. Dere får høre det jeg hører i studio. Jeg koser meg veldig her, sa rapperen til fansen.


50 Cent har flere ganger gjestet Norge, og har til og med spilt inn musikk her. 

Artisten, som egentlig heter Curtis Jackson, har blitt en av verdens mestselgende rappere etter at han i 2003 ga ut albumet «Get Rich or Die Tryin'» med superhiten «In da Club». Han har også en suksessfull filmkarriere.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fødselen skal sendes på TV  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer