ADVART AV TATOVØREN: – Tatovøren min Dinson hos You Gotta Love Tattoo ville helst ikke lage den på meg siden Rihanna har den, men jeg fikk den til slutt, haha, forteller den skjønne Oslo-jenta til Seoghør.no. Foto: Instagram
ADVART AV TATOVØREN: – Tatovøren min Dinson hos You Gotta Love Tattoo ville helst ikke lage den på meg siden Rihanna har den, men jeg fikk den til slutt, haha, forteller den skjønne Oslo-jenta til Seoghør.no. Foto: InstagramVis mer

- Jeg kopierer ikke Rihanna

Chris Browns norske flørt Sara-Nicole Andersen tatoverte samme gudinne som Rihanna.

SEOGHØR.NO: Det ble fullt oppstyr da fjorårets Miss Universe Norway, Sara-Nicole Andersen (20), ble avslørt som artisten Chris Browns (23) norske flørt etter Oslo-konserten i fjor.  
Siden den hete flørten i Oslo er Brown blitt sammen med Rihanna (25) igjen.
 
Vakre Sara-Nicole, som først ble kjent som en av deltagerne på realityprogrammet «Gullungene», er derimot fortsatt singel – og klar for å finne kjærligheten!
 
Det ville modellen symbolisere med en tatovering.
 
- Kan du fortelle litt om den nye kroppskunsten?
 
- Den er av den egyptiske kjærlighetsgudinnen Isis. Jeg er en skikkelig «sucker for love» om dagen. Menn tør jo ikke å spørre meg ut lenger, he he, sier «Gullungene»-deltageren.
 
Flere vil si at den ligner veldig på tatoveringen Rihanna har. Har valget noe med din flørt med kjæresten hennes å gjøre?
 
– Jeg har sett at den ligner litt på Rihanna sin, men Isis er noe jeg har tenkt på lenge før hun tok den, forteller popspiren, som snart aktuell med sin første singel.
 
– Tatovøren min Dinson hos You Gotta Love Tattoo ville helst ikke lage den på meg siden Rihanna har den, men jeg fikk den til slutt, haha, sier den sjarmerende Oslo-jenta, men presiserer at hun ikke har kopiert «Umbrella»-sangeren.

LES OGSÅ: Brøt loven på TV