Rob Lowe:

- Jeg kommuniserer med spøkelser

Hollywood-veteranen Rob Lowe (53) er overbevist om at han kan få kontakt med de døde.

NY SERIE: Rob Lowe (53) har dratt til hjemsøkte steder med sønnene sine og laget et TV-serie av det. Foto: NTB Scanpix
NY SERIE: Rob Lowe (53) har dratt til hjemsøkte steder med sønnene sine og laget et TV-serie av det. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Skuespilleren Rob Lowe (53), kjent fra serier som «Parks and Recreation» og «Californication», hevder i nytt intervju at han har snakket med et spøkelse.

I forbindelse med premieren på hans nye program «The Lowe Files», der han og de to sønnene hans drar til hjemsøkte steder, er de på promotur for å snakke med journalister.

Det var da 53-åringen fikk spørsmål om han hadde fått kontakt med et spøkelse under filmingen, ifølge US Weekly.

- Ja, nå så. Ikke før dette. Det var gjennom Ovilus, forteller han.

- Det er et verktøy som i teorien kan oversette det gjenferdene sier. At de kan snakke til oss gjennom dette verktøyet, kort fortalt. Ikke spør meg hvordan, ikke spør meg om vitenskapen, jeg vet ikke.

JAKTER SPØKELSER: Rob Lowe og sønnene Matthew og John Owen fortalte om sin nye TV-serie på en pressekonferanse denne uken. Foto: NTB Scanpix
JAKTER SPØKELSER: Rob Lowe og sønnene Matthew og John Owen fortalte om sin nye TV-serie på en pressekonferanse denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Døm selv

Sammen med sønnene Matthew (23) og John Owen (21) drar Rob rundt i USA med en flere «dingser» for å utforske om de kan se og få kontakt med de døde.

Men ikke alle i trioen er like overbevist.

- John tror verktøyet bare er programmert til å si ord i tid og utide, noe som kan stemme, men hvordan vet den hvilke ord å si? sa Rob under pressearrangementet.

FAMILIEN: Rob Lowe med konen Sheryl og sønnen John Owen på Elton Johns bursdag i mars. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEN: Rob Lowe med konen Sheryl og sønnen John Owen på Elton Johns bursdag i mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ovilus-verktøyet har flere ganger blitt kritisert for å være falsk, blant annet i flere nettforum som Reddit, men Lowe er overbevist.

- Den sa en død kvinnes navn. Døm selv. Jeg vil ikke virke gal. Jeg vil ikke drepe karrieren min her. Er det muligens for sent? flirte han.

Gikk til sak mot barnevaktene

Rob Lowe er kjent fra en rekke serier og filmer, og var aktiv skuespiller allerede på slutten av 70-tallet med TV-serien «A New Kind of Family.»

Deretter var han med i en ny film hvert eneste år gjennom hele 80-tallet, før han virkelig slo an og fikk roller i store Hollywood-filmer.

Blant annet var han å se i kultklassikeren «Wayne's World» i 1992, «Tommy Boy» i 1995 og «Austin Powers: International Man of Mystery» i 1997.

For rollen som Sam Seaborn i den politiske TV-serien «The West Wing» i 1999, fikk han en Primetime Emmy Award-nominasjon og to Golden Globe-nominasjoner.

KNAKK SAMMEN: Laura Boyce, den tidligere barnevakten til Rob Lowe og kona, knakk sammen under pressekonferansen i Los Angeles. Her er hun sammen med sin advokat Gloria Allred . Foto: All Over Press
KNAKK SAMMEN: Laura Boyce, den tidligere barnevakten til Rob Lowe og kona, knakk sammen under pressekonferansen i Los Angeles. Her er hun sammen med sin advokat Gloria Allred . Foto: All Over Press Vis mer

I 2008 gikk Rob og konen Sheryl Berkoff til sak mot to av sønnenes tidligere barnevakter, og hevdet blant annet at en av de stjal, hadde sex på ekteparets seng og den andre spredde falske rykter, ifølge People.

Kort tid etter viste det seg at barnevaktene på sin side også hadde anklager rundt ekteparet.

Jessica Gibson, deres barnepike gjennom syv år anklaget Rob for sexsjikane, mens deres siste barnepike, Laura Boyce, rettet en anklagende finger mot fruen.

Boyce tok bladet fra munnen, og fortalte på en pressekonferanse at hun følte seg forrådt av kjendisparet.

- Jeg føler meg forrådt, såret og ekstremt opprørt over at de kan saksøke meg etter alt jeg har holdt ut i deres hjem, sa hun mens tårene rant.

- Jeg har aldri gjort noe mot dem, men gjort alt jeg kunne til det beste for barna.

I april i 2009 knuste Rob barnevaktene i retten i Hollywood.

LES OGSÅ: - Jeg har vært edru i 21 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer