- Jeg kommer til å være mye naken

«Torsdag kveld fra Nydalen»-nykommer Mikkel Niva vil følge i fotsporene til John Brungot.

SEOGHØR.NO: «Torsdag kveld fra Nydalen»-veteranene- John Brungot, Sigrid Bonde Tusvik og Else Kåss Furuseth får i den kommende sesongen av det populære TV 2-programmet selskap av nykommerne Mikkel Niva og Anders Nilsen.

Til Seoghør.no sier Niva at han blant annet har hentet inspirasjon fra John Brungots mange nakensketsjer.

VETERANER: John  Brungot og Else Kåss Furuseth gleder seg til å ta fatt på en ny sesong av «Torsdag kveld fra Nydalen». Foto: TV 2
VETERANER: John Brungot og Else Kåss Furuseth gleder seg til å ta fatt på en ny sesong av «Torsdag kveld fra Nydalen». Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg kommer sikkert til å være mye naken som Jon, å lage Salsa Tequila låter som Anders, og å gjøre kvinneting,  slik som Sigrid og Else gjør.

John Brungot sier de to nye komikerne har glidd fint inn i gjengen.

-  Det er en veldig lang og en med rødt hår. Det er helt topp å få med to nye på laget.

Sigrid Bonde Tusvik - som i tillegg til «Torsdag kveld fra Nydalen» - har gjort suksess med TV-seriene «Sigrid søker kjæreste» og «Sigrid blir mamma», spøker med at også privatlivet hennes kan komme til å ta en ny vending i løpet av høsten.

- Kanskje «Sigrid skiller seg» blir det neste. Men jeg har ikke fortalt det til kjæresten min ennå, sier hun med et smil.

«Torsdag kveld fra Nydalen» har premiere på TV 2 11. september.

LES OGSÅ: Fridde og fikk ja

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.