- Jeg kommer til å slite med å smile

Linnea Myhre har ingen planer om å fri til publikum under høstens danse-TV.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mange ble overrasket da tidligere blogger Linnea Myhre (24)  takket ja til å være med i høstens «Skal vi danse».

Bloggens alvorlige og pessimistiske tone har gjort at hun raskt fikk stempel som «sinnablogger» og til Seoghør.no innrømmer hun at hun er spent på hvordan TV-seerne vil reagere.

- Jeg tror det blir litt rart for jeg er ikke den typiske deltageren. Jeg kommer til å slite med å smile, som folk flest forventer at jeg skal gjøre. Det kan bli en utfordring.

- Det bli spennende å se om folk synes jeg er en drittkjerring, eller om det blir gøy, sier hun til Seoghør.no.

Hun avviser at hun vil fri til publikum og risikerer heller å bli stemt ut tidlig enn å gjøre seg til på skjermen.

- Jeg kan ikke late som jeg er noen andre bare fordi jeg skal være med. Jeg må få lov å være meg selv og hvis folk ikke liker det så får jeg bli stemt ut.

KLARE FOR DANS: Per Heimly, Linnea Myhre, Zahid Ali, Line Verndal, Idar Vollvik, Fam Irvoll, Andre Villa, Kine Hellebust. (Første rekke:) Roar Strand, Cash King, Agnete Kristin Johnsen.  Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KLARE FOR DANS: Per Heimly, Linnea Myhre, Zahid Ali, Line Verndal, Idar Vollvik, Fam Irvoll, Andre Villa, Kine Hellebust. (Første rekke:) Roar Strand, Cash King, Agnete Kristin Johnsen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

I høst fant Linnea tonen med musiker og «The Voice»-mentor Sondre Lerche (32). Og kanskje er det kjæresten som har fått henne til å se lysere på livet. For to år siden takket hun nemlig nei til å være med, men var denne gangen langt mer positiv.

- Jeg vil sjekke om jeg kan danse og jeg tror det blir veldig gøy, men jeg hadde nok ikke vært med på dette for to år siden.

FORELSKET: Sammen med kjæresten Sondre Lerche har ikke Linnea problemer med å smile. Her på premieren av «Søvngjengeren» i januar.  Foto: FameFlynet Norway
FORELSKET: Sammen med kjæresten Sondre Lerche har ikke Linnea problemer med å smile. Her på premieren av «Søvngjengeren» i januar. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

LES OGSÅ: Sondre Lerche skryter av kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer