- Jeg kommer til å si ifra når jeg får meg kjæreste

Men nå nyter sangstjernen Maria Mena å ha et «kjedelig» privatliv.

EN ÅPEN BOK: Maria Mena holder ingenting tilbake i sitt nye album «Growing Pains». Albumet ble skrevet etter skilsmissen hun gikk gjennom i 2014.  Foto: Andreas Fadum
EN ÅPEN BOK: Maria Mena holder ingenting tilbake i sitt nye album «Growing Pains». Albumet ble skrevet etter skilsmissen hun gikk gjennom i 2014. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artist Maria Mena (30) slapp albumet «Growing Pains» i desember - et album som handler om samlivsbruddet hun gikk gjennom for to år siden.

Våren 2014 avslørte sangeren og ektemannen Eivind Sæther (34) at deres ekteskap gjennom to år var over. 

Etter det overraskende bruddet har Mena vært ærlig om at hun har gått gjennom en svært tung periode, men i et intervju med VG forteller hun at hun endelig er lykkelig igjen. 

Det betyr derimot ikke at hun har funnet kjærligheten igjen. Det er nemlig noe hun ikke ser for seg at vil skje med det første. 

– Kjære Norge; jeg kommer til å si i fra når jeg får meg kjæreste, men enn så lenge er det Netflix, sier hun til avisen. 

Saken fortsetter under bildet.

ÆRLIGE TEKSTER: Maria Mena har gjennom hele sin karriere skrevet følsomme sangtekster basert på sitt eget liv.  Foto: Zuma Press
ÆRLIGE TEKSTER: Maria Mena har gjennom hele sin karriere skrevet følsomme sangtekster basert på sitt eget liv. Foto: Zuma Press Vis mer

Følsomme sangtekster

I 2002 slo Maria Mena gjennom med låten «My Lullaby», som hun skrev etter foreldrenes skilsmisse. Siden den gang har hun vært kjent for sine svært personlige sangtekster.

Til VG forteller Mena at selv om hun gjerne deler sine innerste tanker og følelser med musikklytterne, liker hun egentlig å verne om privatlivet sitt. 

– Folk vet hva som skjedde for to år siden, men ingen vet hva jeg gjør i dag, forteller sangstjernen til avisen. 

Angrer ikke på ekteskapet

Tidligere i år fortalte Mena til Se og Hør at hun følte seg ferdig med den vonde tiden, og ved årsskiftet bestemte hun seg for å legge bruddet bak seg. 

– Mitt nyttårsforsett for 2016 er å leve mer! Og å trene litt mindre. Det har blitt litt mye trening og jeg er sliten i hofta. Så mitt forsett er motsatt av alle andre, som tenker «Nå må jeg ta tak i livet mitt», sa musikeren i februar. 

Saken fortsetter under bildet.

SLUTT I TO ÅR: Maria Mena og journalist Eivind Sæter annonserte bruddet på Facebook i 2014.  Foto: Se og Hør
SLUTT I TO ÅR: Maria Mena og journalist Eivind Sæter annonserte bruddet på Facebook i 2014. Foto: Se og Hør Vis mer

Hun har imidlertid aldri angret på ekteskapet. 

– Jeg ville aldri ha vært ekteskapet mitt foruten. Jeg sitter igjen med en stor sekk full av gode erfaringer. Herregud, så heldige vi var som fikk ni år sammen! Så mye vi har lært hverandre. Jeg kommer til å gå hundre prosent inn i kjærligheten igjen, har hun tidligere uttalt til Dagbladet.

Maria Mena og Eivind Sæter var sammen i syv år og hadde bodd sammen i fire år da de giftet seg i Paulus kirke på Grünerløkka i Oslo i 2012. 

LES OGSÅ: - Skilsmissen gjorde meg slank

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer